Gość Cruncher Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Jestem posiadaczem Wierchowiny moto 50tki, ale mam z nią poważny kłopot... Nie mogę dorwać prądu (nie ma impulsu w fajce do świecy)... Jeśli mógłby mi ktokowliek w jakikolwiek sposób pomóc, znałby się choć odrobinę na tym rosyjskim sprzęcie, to byłbym wdzięczny za pomoc. Proszę o pomoc! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Sam posiadam taki motorower więc odezwij się na pw i postaram się pomóc. Zagadaj jeszcze do Harrego bo on tez miał wierchowine.Powodzenia w naprawach Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nie mogę dorwać prądu (nie ma impulsu w fajce do świecy)... Zmien cewke. Nie wiem jakie jest napiecie w Wierchowinie ale pewnie 6volt takze taka "szostka" od simsona powinna pasowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mEtEoR Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Cruncherja tez posiadam to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi