micek Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Bardziej był bym za eMZetką,motocykl naprawde przyjemny i mało awaryjny,pomimo że moja była miną to jeździła i to nawet całkiem nieźle (w końcu o to chodziło sprzedającemu...),nie wiem czy Wuecha też by tak smigała,ale wybór należy do Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SASIX Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 :lol: Mam Cię na gg , nie wiem kiedy jesteś bo prawie Cię w ogóle nie ma .Najlepiej zagadaj do mnie na gg jak będe na forum podałem dzięki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 Bierz Etk-ę!!!!O wiele rzadziej będziesz sobie brudził ręce!WSK-a nie ma zadnego porównania.To niebo a ziemia.Za 1000 zł napewno znajdziesz dobrego sprzeta.Ale pamietaj -jak kupowac to na zimno.Najlepiej jedz z kims bardziej doswiadczonym.Życzę miłego bzykania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atut Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 TAK JAK WSZYSCY MÓWA BIERZ MZ150 ALE JAK DASZ RADE TO LEPIEJ BEDZIE JAK KUPISZ 250 .PRZECIEZ TO TA SAMA CENA A MOTO LEPSZE :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 Witam! No dla Ciebie lepsza MZ-tka, bo to nowoczesniejszy sprzet. WSKi to juz w duzej czesci weterany i mam nadzieje, ze wkrotce tak zaczna byc postrzegane. Prosze wiec mi to poczciwych Wiesiek nie obrazac :D.Ja posiadam WSKe 175 M21W2 odwalona na wysoki polysk i nie zaluje jej zakupu :).Zdjecie jest w Albumie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoob Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 Zdecydowanie wybrałbym MZ ETZ 150. Mialem takiego sprzeta i przez 2 lata ani razu mnie nie zawiodl, a WSK sa znane z awaryjnosci. Polecam MZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk1963 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Moje obserwacje pochodzą sprzed 20-stu lat,ale nawet wtedy MZ-tka biła na głowę WSK-ę.Chyba , że w grę wchodzą względy patriotyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi