S?AWO-CBR Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 CZY DROBNE RYSY PO WYWROTCE STANOWIA PROBLEM?? CBR600F4 BYLA SZLIFNIETA PO PRAWEJPLASTIKI MA POLEPIONE I POMALOWANE ALE NA RAMIE ZOSTAL SLAD NIWIDOCZNY PARE RYS DLUG. OK 1,5 CMZAZNACZAM ZE M OTO JEZDZI PROSTO RAMA JEST PROSTA I BEZ WGNIECEN JESLI TO NIE PROBLEM TO CO NAJLEPIEJ ZROBIC ZA JAKIS CZAS ZEBY TO WIDOCZNE NIE BYLO?POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 hehe.. mam ten sam problem.. :) mam na ramie ryse a raczej kila i mam pytanie.. polerować czy zostawic? oto fotki http://bikepics.com/pictures/297780/http://bikepics.com/pictures/355670/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 to rysa czy pekniecie ??na wszelki wypadek zrob z gosciem pomiar czy rama krzywa czy prosta .jak prosta ty placisz jak krzywa to on za wszystko placi jak bedzie cos nie tak to gosciu nie pojdzie na to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 ja już kupiłem ten motor i jest jak najbardziej prosty.. jest to rysa od łamiącego sie plastiku jak mysle bo nie jest głęboka (to jest uszkodzenie tego lakieru chyba tak mi sie zdaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 W tej która ja ogladałem to raczej zle sie wyarazilem to nie rysa tylko otarcie,wien raczej nie pekniecie a przejechalem sie kawalek i moto idzie prosto bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 znajomy mial triumph'awszystko piekni bylo jezdzil bez problemow , prosto bez nerwowosci ale....jak zblizal sie do 160km/h to dopiero zaczynaly sie cyrki jak pozniej sie okazalo byl zdrowo pokrecony tyle ze przy malych predkosciach nic nie dawal odczuc ja bym na twoim miejscu poszedl na komputer i zbadal rame drogie to nie jest a duzo daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 wiesz może ile jest firm co robi pomiar ramy? niemowie ze nie jest to dobre bo jest.. ale z tego co a wiem to chyba z 3 (olek, coś na wybrzeżu i lublin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Takich firm jest wiecej IGŁA. W Warszawie tez jest jedna co najmniej Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi