Korba Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 A ja kur*a mać nie mogę przyjechać w piątek, bo siedze w Szczecinie i wróce z piątku na sobotę w nocy. Taka robota. Zawsze mi sie cos namiesza. :P W sobotę jestem bankowo. Do zobaczenia... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 A ja nie pojechałem, bo nie zdążyłem zrobić prawa jazdy.....Strasznie żałuję, byłem już dwa razy i impreza....cudo po prostu....Pozdrawiam...Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 hmm no ja własnie dziś odebrałem - miałem jechac ale sie plany pokrzyżowały- jeżeli juz to tylko na sobote bym mógl - a znów tyle kasy za wstep poto zeby kilka h -tam spedzic nie wiem czy jest sens ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Powróciłam z Gryfu... Nie ukrywam, że się rozczarowałam porównując imprezę z zeszłego roku to bieżacej. Pierwszy minus - darmowy wjazd dla amazonek! Idea super, sprzęta przygotowałam i w drogę... dojechałam, idę się wpisać i słyszę "Ona NIC nie dostaje bo wjeżdża za darmo". No halo... niby dobry gest organizatorów, a jednak pełna dyskryminacja - niby sponsorów pełno, bo na koszulce pół pleców zajmują, niby szczytni organizatorzy i amazonki za free wpuszczają, a w zamian taki zonk - ni koszulki, ni znaczka, ni kiełby, ni kefirku :? Coś tu chyba jest nie tak... bo nie ukrywajmy - na Gryfie było naprawdę mało amazonek, więc myślę, że organizatorzy nie zbiednieliby... No, ale cóż... Pogoda w sobotę była kapryśna, coś z nieba kapało, a to wiało niemiłosiernie... No, ale jak już przyjechałam to zostanę, a co! Twardym trzeba być (jak to mówią) ;-) Na całe szczęście w okolicach godz. 18 słońce się zmiłowało i się ujawniło i od razu człowiek inaczej spojrzał na całą imprezę. Katamarana tradycyjnie zdewastowali i spalili :twisted: Koncerty też były niezłe, szkoda tylko, że sex bomby nie dopisały :| Ale to chyba bardziej zmartwiło Panów niż mnie :DZa to na WIELKĄ pochwałę zasługuje ochrona - dzielnie pilnowali sprzętów i porządku na imprezie :( Na koniec tego wszystkiego, jak już człowiek zaległ w namiocie to w prezencie od organizatorów dostał solidną porcię (jak się zwlokłam o 7 to dalej leciała) całonocnej GŁOŚNEJ ukraińskiej muzyki (polski odpowiednik -> Kazik). Muza naprawdę rewelacyjna, ale nie przez calusieńką noc do rana i to tak głośno :-x Eh... Miejsc już porównywać nie będę, bo wyjdzie na to, że zrządzę :twisted: W każdym razie Gryf 2004 był ciekawszy. Buziole,Nadiq p.s. idę sobie pospać w ciszy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 a tam przesadzaszbyłam, ubawiałam się, piłamparada lekko zestresowana pod niby czujnym okiem policji,k która robiła łaskę że w ogóle pozwalająkonkursy prowadzone przez Białego i Borysa zawierały sporą dawkę żartów a'la Gryf Muzyka dobra, no cóż na innych zlotach również jadą całą noc :-) męski striptissssss bardzo zaawansowany :-D demolka auta bardzo skuteczna - widać czego to polak nie potrafi,park maszyn ciekawy :mrgreen: organizatorzy uśmiechnięci życzliwi ja mam pozytywne odczucia :mrgreen: Pozdrawiam GRYForaz kilku przesympatycznych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witka.O pierwsze posty w temacie pozlotowym ;-)...Dzięki wam że przyjechaliście i za wspólną zabawę.Do zobaczenia za rok a może już na jesiennym No Cześku :-).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Impreza była zajebiaszcza. Jak komuś się nie podobało, to niech sam sprobuje zlot zorganizowac- może wyjdzie mu lepiej. Niezła muza, coprawda Cztery Szmery na które tak czekałem zagrały stanowczo za krótko, ale to z powodu ''siły wyższej''. Striptiz damski nie wypalił zbytnio, ale to szczegół. Organizacja moim zdaniem na wysokim poziomie. Ogólnie super wrażenia, kupa znajomych, ubaw po pachy. Pozdro dla K.M. Gryf i wszystkich starych i nowych znajomych. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja bawiłem się świetnie. Może aż za dobrze bo w niedzielę poszedłem spać koło 20 i spałem 12 godzin :-D . Organizacja chyba ciut gorsza niż na poprzednim Gryf Party ale ogólnie było dobrze. Szkoda, że "Cztery Szmery" grały tak krótko :cry: . Gdyby jeszcze pogoda była lepsza było by całkiem świetnie. Poza tym pojawiło się sporo osób z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi