Spec Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Moim zdaniem od 50-65 pujdzie silnik nigdy nie umiera nowe części i wyczyszczenie tych co nie są zużyte zrobi swoje ! .... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Dzieki, naprawde dzieki!!! jawka tera leci jakies 60 km/h :o i ma naprawde dobrego zrywa. A skrócilem tylko kolanko i kupilem krucciec gaźnika ;) Eh... z tą prędkoscią to nie wiem.. :roll: ale napewno jest szybsza :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kornikus250 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 wyciągnij rurę wydechową :mrgreen: będzie ryczeć jak niewiem co, ale pociągnie przeszło70. u mnie podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 wyciągnij rurę wydechową Mr. Green będzie ryczeć jak niewiem co, ale pociągnie przeszło70. u mnie podziałało to chyba w jakiejś WSc .... ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 to chyba w jakiejś WSc ....Dlaczego kolega nie dokończył ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi