gazi Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Witam !!! Jaki powinien być luz montażowy pomiędzy tłokiem a cylindrem w mz Trophy ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 witam!luz powinien mieć 3mm tak czytałem!ja też mam mz tropik :D jak morzesz to podaj gg to se pogadamy!narx! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 tlok montazowy zalezy od tloka. instrukcja instrukcja, a tlok tlokiem. witam! luz powinien mieć 3mm tak czytałem!ja też mam mz tropik jak morzesz to podaj gg to se pogadamy! narx! rozumiem, ze chodzilo o 0.03 mm? :mrgreen: to jest wg. mnie za malo. 0.04 bedzie git. zreszta zagadaj lepiej z gosciem, ktory robi szlify - on Ci sam powie co i jak, kiedy ogladnie tlok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi