zielorz Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 LUZIPOWER w jakiej miejscowości ten tor ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 LUZIPOWER w jakiej miejscowości ten tor ???to jest zadupie ! miejscowosc "Kijewo" - na drodze z wiochy do wiochy ! ale tor jest niezly ! od ciebie jest ok. 70 klocow do mojej Środy, a ode mnie tam to juz chwilka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 hmm ciekawe to może w wakacje tam zawitam narazie mam plan do ślesina jechać bo tam też jest podobno tor jakiś więc musze sprawdzić. p.s. możesz jakieś fotki zapodac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 W Rzeszowie jest tzn pod Rzeszowem jeden na bank w Załężu a drugi w Zaczerniu ....Na Załężu już go dawno nie ma,tam robią droge jakąś.To jest ten tor w Krasnym koło Greenplastu.A w Zaczerniu to nie wiem,w którym miejscu on jest :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 spoko - jak by co to sie odezwij ! na pewno posiedze z toba i sobie popatrze jak smykasz ;) fotki porobie i w ogole... nocleg gwarantuje ! nawet dla 2 osob ! p.s. możesz jakieś fotki zapodac ???postaram sie pojechac tam i zrobic ! i zapodam je kto bedzie chcial ! p.s. napisalem fajny, bo dla mnie wyglada na fajny - ale nigdy nie widzialem innego i nie jezdze na crossie, wiec... wysle foty to bedzie wiadomo ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 foty mam, ale niestety nie mam serwerka, zeby je zapodac... wiec jak ktosik by chcial - priv ! zrobcie cosik uzytku z tego toru !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 u ciebie się tor marnuje a ja musze jeździć 15 km na tor :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 u ciebie się tor marnuje a ja musze jeździć 15 km na tor takie zycie ! kiedys ten tor byl platny... ale z czasem chyba wlasciciel o nim zapomnial ! jak juz wspomnialem dzieciaki jezdza na rowerkach i czaaaaasami ktos jakims junakiem, czy WSK 4 przyleci... (tak mi kumpel mowil - ze widzial, ale ja osobiscie nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Z tym torem to bajka troche do Rawicza mam ale na mecze zuzlowe sie jezdzilo to na tor tez sie skoczy. myslicie ze kiedy bedzie gotowy ten tor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Z tym torem to bajka troche do Rawicza mam ale na mecze zuzlowe sie jezdzilo to na tor tez sie skoczy. myslicie ze kiedy bedzie gotowy ten tor???Tor już jest zrobiony w Łaszczynie ... To 2km od Rawicza ;) Jest jeszcze nie skończony ale są już 3 wielkie całkiem fajne hopy ze zjazdem :P Cały czas nad nim trwają prace :] PZDR :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi