Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 PatriX napisał: Qrde ziomki nie znacie konkretnych osóbek co sprzedawają moto ? Tu jest znajomy ktory mieszka 2 ulice odemnie. http://allegro.pl/show_item.php?item=47239972 . Przed tym jak tarcze padly YZ-ka latala naprawde jak glupia, bo powymienial po kupnie sporo rzeczy w silniku, po czym padly tarcze i przestal jezdzic . Jesli chodzi o cene to za 5000zl pusci napewnoWszytko fajnie tylko to nie jest 96 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Wszytko fajnie tylko to nie jest 96 :oops: :oops: Fakt, nie zwrocilem uwagi. To 94-95' , ale jakby pokazac zdjecia na bikepics.com to sadze ze Pawel sporo by zszedl z ceny. jakbys sie zdecydowal to moge pogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Z ceny moze i zejdzie a pozniej patrix zbańczy na czesciach , bo kto wie co tam w sliniku siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Z ceny moze i zejdzie a pozniej patrix zbańczy na czesciach , bo kto wie co tam w sliniku siedziA skad wiesz co siedzi w Twojej YZ, albo co siedzi w innych sprzetach?? ;) Ja tylko wiem ze ma nowy nikasil i tlok. Jeszcze chyba gaznik zmienial, albo same dysze. REszta byla w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Siema. Nie chce zakładać nowego tematu więc sie podczepie. Macie jakieś dojśca do enduraków o pojemności 80ccm. Najlepiej Yamaszka, cena do około 2500zł. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 WitamMr.Maciek na www.autogielda.com.pl jest sporo DT w dobrych cenach !! Sam mam z dolnoslaskiej :( !! Ja swoja kupiłem za 2000 :) !! na allegro.pl tez czasami cos jest, musisz poszukac :( :twisted: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 W Motocyklu majowym w moto gidzile jest extra Yz 125 z 99/00 roku w super stanie za 10 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Też tak sądze że ta YZ z 94-95 będzie dojechana pewnie i duzo trzeba w niawłożyc :/ A ta za 10800zl to nie na mojąkieszeń Kubuś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 enduroguy Ja troche wiem co w mojej siedzie bo troche juz wyminilem :) A ta yz z Motocykla to naprawde cudeńko , szkoda e nie trafila mi sie taka ofertak jak kupowalem crosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi