greg Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 WITAM jak ktoś coś potrzebuje to załatwiam nowe części do większości motocykli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 nom chyba jest krzywa bo jak rozpedze sie wyzuce na luz i zaczne delikatnie hamowac przednia klamka to przud sie dziwne zachowuje podskakuje moze powiedziec tak :/ teraz pytanie kupowac nowa tarcze czy puscic stara na tokarnie i zeszlifowac ja delikatnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 nie orientuje sie ile moze kosztowac nowa tarcza do GS-y :? więc trudno powiedziec...a szlif tez zależy jak grubą masz obecną tarcze i jak bardzo jest krzywa...za szlif tez sie płaci wiec sie zorientuj co Ci sie lepiej bedzie opłacic...bo używaną to tez lipa bo moze trafisz na taką z moto po dzwonku i pewnie za prosa tez nie bedzei :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikar77 Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 teraz pytanie kupowac nowa tarcze czy puscic stara na tokarnie i zeszlifowac ja delikatnie?? Z tego co wiem to w GS-ie jest pływająca tarcza. Czy taką tarczę na pewno da się zeszlifować???Jeśli chodzi o zakup to polecam http://www.motoakcesoria.com Kupowałem tam tarcze i klocki EBC do GS-a - mają całkiem przestępne ceny. A po wymianie motocykl wreszcie zaczął hamować.PzdrIkar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 moto własnie wruciło z servisu naprawiał go mechanik Czachora z Dakaru :( wiec cos o nim swiadczy :] no i oczywiscie powchwalił moja maszynke bo nawet niezła sie trafiła i dał rade sprostac tarczy juz nie stuka poobracał ja pare razy bo nie tak była prawdopodobnie zamontowana i na jednym klocku brakowała zocisku ale jak narazie wszytsko ok w mojej SUZI pozdro [ Dodano: 12-06-2005, 11:49 ]hm.... widze ze temat o GS 500 troszke zamarł nam na forum :banghead: no wiec trzeba go troszke ozywic :D co słychac u GSowcó ?? [ Dodano: 12-06-2005, 11:56 ]hm.... widze ze temat o GS 500 troszke zamarł nam na forum no wiec trzeba go troszke ozywic co słychac u GSowcó ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi