Carlos_ Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 co myslicie o motocyklach Yamaha??w konkrecie chodzi mi o : 1. thundercata2.wytrzymalosc3.niezawodnosc4.duze przebiegi ps.slyszalem ze yamaha ma to do siebie ze lubi oleju łyknac,a jak to w praktyce wyglada??POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 thundercat - ladny, zwinny, "dosc" tani (i mi sie strasznie podoba)... ogolnie co do tego oleju to uwazam, ze od stanu silniczka zalezy... a jezeli chodzi o marke - zaraz pewnie sie zacznie...: Yamaha to gowno ---------------------MZ251Suzuki GSXR 600 Yamaha jest najlepsza-------------------------13 lat Motorynka17 lat R1 :arrow: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 co myslicie o motocyklach Yamaha?? A co to za :D yamachy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Carlos: Jak zdobędziesz jakieś ciekawe informacje na temat Thundercata to koniecznie daj znac :D poniewaz i ja szukam Thundercata. Mojej decyzji co do wyboru motocykla juz chyba nic nie jest w stanie zmienic :mrgreen: , ale z wielka checia dowiem sie o nim jeszcze wiecej ;) ps. Wyslalem Ci na mail`a skana ŚM w którym został opisany Thundercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 moze i ładny, ale okrutnie nudny - tak skwitował (cokolwiek miał na myśli ) moje pytanie a propo thundercata znajomy motocyklista z ponad 10-letnim stażem... :D Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 "...jezeli chodzi o marke - zaraz pewnie sie zacznie..." :oops: a moze i nie (w podobnym temacie tak bylo... :D ) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi