adu Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Kiedy tylko masz ochotę Zapomniałaś z tobą zawsze i wszędzie Ja zawsze mam ochotę, tylko trochę sporo kilometrów nas niestety dzieli...... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Wyścigi ? Ja tyż, ja tyż .. !! Ja tyż chce ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Wyścigi ? Ja tyż, ja tyż .. !! Ja tyż chce ! A masz Occult swojego dżokeja? Bo wtedy nici z gonitwy! :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 miało być, że nici z gonitwy, jeśli go nie posiadasz (dżokeja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Mam, Z nim raczej jeżdżę ostrożnie (dbam o niego) aby nic mu się nie stało. Więc nici... Lipa : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Z nim raczej jeżdżę ostrożnie (dbam o niego) aby nic mu się nie stałodolaczam sie do wypowiedzi... Ja rzadko biore moj plecaczek (troche jest wybredny i mowi, ze nie wygodnie 8O ) ale jak juz biore to zaklada moj kombinezon ! Komus zrobic krzywde... boli 2 razy mocniej ! tym bardziej mojemu plecaczkowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 dolaczam sie do wypowiedzi... Ja rzadko biore moj plecaczek (troche jest wybredny i mowi, ze nie wygodnie 8O ) ale jak juz biore to zaklada moj kombinezon ! Komus zrobic krzywde... boli 2 razy mocniej ! tym bardziej mojemu plecaczkowi...Trzeba było golfa kupić jak niewygodnie :DCo do Katany, to z kumplem śmigaliśmy aż gwizdało :D Duże siedzenie, ogromny uchwyt z tyłu, co najwyżej nogi trzeba było nieźle podciągnąć. Jeździło się póki z plecaczkiem, kumpel nie zatrzymał się na polonezie :/ Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Ja tam nigdy nie narzekam (o czym przekonał się Pan Starszy) :D :D ;) he he he he Pozdrowienia dla niego serdeczne :mrgreen: Najważniejsza jest jazda!!!!! Wygodnie, niewygodnie.........kto by się tam przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Ja tam nigdy nie narzekam (o czym przekonał się Pan Starszy) :D :D ;) he he he he Pozdrowienia dla niego serdeczne :mrgreen: Najważniejsza jest jazda!!!!! Wygodnie, niewygodnie.........kto by się tam przejmował Jazda jest najważniejsza. Tak !Kazdy z nas mając swojego dżokeja, który w naszym życiu nie jest tylko dzokejem spinającym się pod światlami... jeździ z nim dużo wolniej i ostrożniej. Chcesz się ze mną przejechać ? Dawaj ! Na pewno nie zapomnisz kilku kilometrów jako pasażerka Occulta :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 elo, tak sobie czytam i mysle co to za plecaczki macie ;) dla mnie liczy sie jazda, nie ma jak to poczuc wiatr :D szkoda tylko ze tak zadko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 ...Mam pytanie w jaki sposob wytresować pasażera zeby sie wygodnie i bezpiecznie sie jezdzilo... A może kup dziewczynie moto i niech się uczy sama jeździć :?: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Chcesz się ze mną przejechać ? Dawaj ! Na pewno nie zapomnisz kilku kilometrów jako pasażerka Occulta Oj, Occult nie kuś losu ;)Twój dżokej myślę, że nie byłby zadowolony z takiej propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 wracajac do tematu Panie i Panowie.... ;) tresura... hmm... wiecie kto jest najlepszym plecaczkiem? ktos, kto sam jezdzi na moto. ja swojego plecaczka sukcesywnie ucze jazdy, i o dziwo skutkuje to tez w plecakowaniu. a teraz z innej beczki: sa plecaki, ktore ZAWSZE beda panikowac, ZAWSZE im bedzie za szybko i ZAWSZE zmaluja cos niespodziewanego. proponuje nie uczyc na sile. chce jezdzic - musi sie dostosowac, przelamac leki. nie chce sie dostosowac - trudno. mam znajomych, ktorych zony za milion zielonych nie wsiada na sprzeta i koniec. temat tabu. to sa niereformowalne przypadki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 ja swojego plecaczka sukcesywnie ucze jazdy taaa... ja cie widzialem w borsku po takiej nauce!!!! ;)))))))))) 8O 8O 8O moze lepiej nie bede opisywal jak wygladales ;) kto byl ten widzial :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 taaa... ja cie widzialem w borsku po takiej nauce!!!! ))))))))) moze lepiej nie bede opisywal jak wygladales kto byl ten widzial dawaj, dawaj, może temat przeniosą do humoru :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi