ketchupvfr Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 zaroz, zaroz, Krasnal a gdzie film, czyżby za zaliczniem pocztowym :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Cała parada ma 12,6 MB więc........ :roll: jak komu przyjmie na skrzynkę to zapraszam na PW 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Kurde panowie jak to przeczytalem to zaluje, ze nie zostalem (moze ktosik kojazy, ze sie pojawilem) ! ogolnie to przyjechalem (gsxf) z ekipa (gold wingi, drag stary) wujasa (intruder 1400) mojego kumpla (zephyr 750) wjechalismy i po pol godzince stwierdzili, ze nie bedzie ciekawie (nawet kapnac sie nie zdazylem w baseniku) no i, ze jest gara i... pojezdzilismy dookola komina (nawet k... na paradzie nie bylem bo sie odlaczac od nich nie chcialem !) trafilismy na jakis festyn na jakiejs wiosce - i nawrotka na chacjedne... zle nie bylo, ale chcialem w koncu na nocke zostac chociaz raz ! ja mam kilka fotek, ale raczej pstrykane od tak - lecz jak by ktos chcial to na priv !) p.s. na postoju minal nas chyba V-MAX - byl na zlocie ? czy mi sie zdawalo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 p.s. na postoju minal nas chyba V-MAX - byl na zlocie ? czy mi sie zdawalo !Na pewno nie V-MAX z forum, to robert bodajże z Krosna Odrzańskiego. Swego czasu był na forum pod nickiem 96robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Na pewno nie V-MAX z forum' date=' to robert bodajże z Krosna Odrzańskiego. Swego czasu był na forum pod nickiem 96robert[/quote'] był jeszcze jeden, nawet z koleszką bronxy zapodawałem :D , znajoma twarz, ale zabij mnie a sobie nie przypomnę skąd był, na baku miał napisane PITBULL, czy cóś takiego gotykiempzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi