Gość pawelg1s Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Witam.Mam mozliwosc kupna suziki gs 125 za 1500zł rok 92/93... chciałem sie zapytac czy to sie opłaca?? Chciałem sie zapytac czy darady ten motor odblokowac ??Jak tak to gdzie są blokady?? Jezeli ktos z tego forum posiada taki motor to prosze cos więcej o info.Jakie są jego osiągiDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 chyba GN ?? a co tu blokowac, przeca to ma z 15 koni :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelg1s Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 NIee Robak to jest Suzuki GS 125 Własnie takie cos : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 hmmm pierwszy raz takiego widze :roll: z czesciami pewnie bedzie ciezko, chyba ze to to samo co gn ale za ta kase spokojnie mozesz znalesc dt z 97-99 roku :) duuuzo wieksza radocha , niz z takiego suzuki 8) no chyba ze zalezy Ci na 4 T Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelg1s Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Za ta kase chyba niee..ale jezeli masz cos na oku to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 ale za ta kase spokojnie mozesz znalesc dt z 97-99 roku :) duuuzo wieksza radocha , niz z takiego suzuki 8) no chyba ze zalezy Ci na 4 T Za 1500 zł? Chyba 87-89 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 robak napisał:ale za ta kase spokojnie mozesz znalesc dt z 97-99 roku duuuzo wieksza radocha , niz z takiego suzuki no chyba ze zalezy Ci na 4 T Za 1500 zł? Chyba 87-89 Tam jest 1000 ale Euro :? więc okolo 4000 zlotych.Ja bym odradzal zakup tego Suzuki, z częściami może być bardzo trudno.Przeważnie te motocykle widzialem na bikepics.com i byly one z Malezji i tamte żólte okolice. Bardziej bym celowal wlaśnie w Gn125 albo Cm125 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelg1s Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Chyba sie nie zrozumiesliśmy. Mnie ten motro ma kosztowac 1500zł aa ten link podałem aby pokazac jak ten motro wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi