BaRy Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 a co do trasy sie cos znajdzie :> rok temu dawalem na Rm wiec zobaczymy..... teraz mam cos duzo wiekszego DR 650 Dakar ...ale bede chyba z tylu troche zostawiac bo niemam kostki tylko opone szosowo ternowa ...:/ a ty co masz za sprzeta:)?Ja latam na Yamaszce WR 400F a moi kolesie na już troche wysłużonych Hondach CR 125 i 500.Spoko damy rade przeciez nie jedziemy się tam ścigać tylko polatać razem. Mam nadzieje, że wszystko dogram do końca tygodnia i będe mógł przyjechać. Ale jeśli coś mi wypadnie to możemy przecież pośmigać w innym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 a co do trasy sie cos znajdzie :> rok temu dawalem na Rm wiec zobaczymy..... teraz mam cos duzo wiekszego DR 650 Dakar ...ale bede chyba z tylu troche zostawiac bo niemam kostki tylko opone szosowo ternowa ...:/ a ty co masz za sprzeta:)?Ja latam na Yamaszce WR 400F a moi kolesie na już troche wysłużonych Hondach CR 125 i 500.Spoko damy rade przeciez nie jedziemy się tam ścigać tylko polatać razem. Mam nadzieje' date=' że wszystko dogram do końca tygodnia i będe mógł przyjechać. Ale jeśli coś mi wypadnie to możemy przecież pośmigać w innym terminie.[/quote'] Oki :) ja jutro wymieniam zebatki:) i bede mogl juz smigac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Czy wpadł by tez tam ktoś na jakiś słabszych sprzętach (mam DT 125 R)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Czy wpadł by tez tam ktoś na jakiś słabszych sprzętach (mam DT 125 R)?sluchaj przyjezdzaj:) przeciez to nie jakis wyscig tylko jedziemy sobie wszyscy pojezdzic:> ja tez za szybko niemoge jezdzic bo ja z ciezkiej wagi jest tzn DR 650 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 A gdzie mielibyśmy sie tam konkretnie spotkać? Bo już mam dosć śmigania po lasku Marcelińskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 sluchaj najwyzej przyjedziesz domnie :)na osiedle i razem pojedziemy:).....tylko ja jeszcze na 100% niewiem czy bede ale chyba tak ... :D poniewaz wczoraj rozwalila mi sie piasta i czekam na przesylke kola do soboty ma przyjsc :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 oki ludzie maszyne juz mam gotowa wiec moge jechac na poligon .... i teraz tak kto jedzie ??? prosze mi napisac...... spotykamy sie o godz 14 na stacji Rafineria Gdanska czy cos tam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Tylko w sobote czy w niedziele? Poza tym ja jeśli już to dołączyłbym na miejscu bo na poligon starał się bede dojechać jakimiś bocznymi drogami bo nie mam jeszcze prawka, a mota aż rwie sie do walki z piachem i górkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 w sobote .... sluchaj jak chcesz to mozemy sie spotkac w suchym lesie bo ja tez niemam prawka a po 2 niemam blach jeszcze:) i pojedziemy razem ale jak chcesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Wszystko spoko tylko musze jeszcze obmyśleć jak tam dotre z Ławicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 odezwij sie na moim gg jak co :D gg:7727154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafez Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam, a ja się zastanawiałem czy po poligonie można śmigać bezkarnie motorkiem. Chętnie bym się przyłączył w jakiś weekend do "ciężkiej altyrelji" bo mam Kawasaki KLR650. Od roku w poznaniu mieszkam i jaka na razie to latam na terenach przywarciańskich i puszczach.o kurcze dopiero zauważułem że odświeżyłem forum z przed 8 lat :blink: :excl: mam nadzieje że chłopaki jeszcze macie motory lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi