piotr123 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Witam.Prosze o opinie o XTZ750.Chce taką nabyć.Jak wyglada spalanie-dodam że jeżdze spokojnie.Jakie sa plusy i minusy tego sprzeta?Na co zwrócić uwage przy kupnie tego modelu?pozdrawiam endurowiczów :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Oprócz tego co znajdziesz w wyszukiwarce może przydać Ci się taki link http://xtz750.republika.pl/html/xtz_750.htmlWięcej się nie wypowiem, bo sam jeżdżę 660 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr123 Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Z moim pytaniem wyszło moje lenistwo ;) Dzis mam wiecej czasu więc poszperam w necie cos wiecej na temat tego modelu.Właściwie chodzi mi o recenzje uzytkowników i ich spostrzeżenia.Link który mi podałeś nie zachecił mnie do nabycia S.Tennery :) Może jak ktos bedzie miał czas, to opisze wrazenia z jazdy tym moto.Dzięki-moze niedługo przerzuce sie na enduraka... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi