DrDredd Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 mysle ze wylacznie chwilowo.. moze jakos koniec czerwca poczatek lipca.. bedzie ladnie sloneczko swiecic i odbijac sie od tafli przejrzystej piwa lekko tylko przypruszonego delikatna pianka.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 no trzeba, trzeba, szkoda by było tak zostawić temat bez rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 no więc tak: gadałem z szanownym :evil: kolegą MasterDD - mówi ze jemu sesja kończy sie 25-czerwca -nie wiem jak inni nie znam sie (studentem puki co jeszcze nie jestem) ale moglibyście się wypowiedzieć na ten temat kto od kiedy jest wolny I MOŻNA BY RUSZYĆ Z TYM KOKSEM pod warunkiem, że koleżanka BlankaP -nadal podtrzymuje zaproszenie :( ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja już jestem wolny także czekam na propozycje. W tym, albo w następnym tygodniu oddaję na parę dni GSa w ręce mechanika i potem mogę śmigać do woli :banghead: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 pod warunkiem, że koleżanka BlankaP -nadal podtrzymuje zaproszenie ??koleżanka zawsze podtrzymuje zaproszenie, dajcie tylko znać, kiedy. kończę sesję, znaczy mam nadzieję,że kończę :banghead: 3 lipca, potem jestem wolna(aż do kampanii wrześniowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 to moze 8-10 lipca ( 2gi tydzień) wpiszmy ją tłustym drukiem i jakieś szczegóły doytczące wyjazdu i pod tym postem damy liste - ludzie będą wysyłać PW do kogoś ( kto tą listą sie zajmie - moge tą osobą byc JA ) utworzy sie lista - kazdy cos skrobnie od kiedy ma czas -itd i bedzie sie liste uzupełniać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 oki, mnie pasuje, tylko jeszcze decyzja o lokalizacji, bo tu były rozbieżności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam,ja sesję kończe jak się uda jutro :twisted: i dalej mam ochotę na zlocik. Jednak termin 8-10 lipca mi nie pasuje, bo mam już ten termin zaklepany na inna impreze z której nie moge sie wycofac. Moze tydzień później? A miejsce jak dla mnie obojętne, byle w ładnym miejscu i z widokiem na ... (góry i morze :banghead: ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 oki, mnie pasuje, tylko jeszcze decyzja o lokalizacji, bo tu były rozbieżności tak były rożbieżności ale W sprawie wakacji, to obejrzyjcie sobie to miejsce: www.bluecafe.pl i szczerze mówiąc to myślałemo tym miejscu :banghead: - nie wszyscy będą mieli jednakowa droge ale jestem w stanie przyjąć klika osób z PÓŁNOCY na nocleg :banghead: NIECH SIE WYPOWIE RESZTA CO DO MIEJSCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 ja tak czy inaczej koncze 27czerwca. pozniej jestem wolny i swawolny. trzeba wybrac jakies dobre przyjemne miejsce.. nad morze tez moge jechac. :banghead: nie moge tylko 2-3lipca (rezerwacja :banghead: ). jak juz ustalimy konkretna date to mysle ze jak najbardziej zacznie sie noey temat z data w tytule.. aa. co do miejsca.. moge przedzwonic jeszcze raz do domkow pod Sulejowej (w Borkach czy gdzies tam) albo gdzies nieco dalej.. jest mi obojetne. byle na łonie...natury oczywiscie :banghead: i z piwkiem w dloni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Mogę pomóc Ten ośrodek należy do moich rodziców...więc okolice znam nienajgorzej Ale swoją drogą, to warto tam zrobić spotkanie, niekoniecznie w Krościenku, ale w tej okolicy-jest pięknie! myśle, że możemy zaufać naszej koleżance :banghead: - tymbardziej- że wie jak tam jest, - czy jest wystraczająco dużo mniejsca - to by było raczej jedno z pewniejszych miejsc - własciciele wiedzieli by czego sie spodziewać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 macie na mysli to Krościenko tam na samym dole w okolicach Sanoka??kurcze ja mam tam 800km :banghead:wlasciwie to jak dla mnie bomba :] termin sie przystosuje... musze tylko szybko zarobic na "zupke" dla Suzi bo ceny ida w gore :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 oj ceny są straszne - dziś jedna stacja tyko miała 95 po 3,99 BP w centrum miasta:) macie na mysli to Krościenko tam na samym dole w okolicach Sanoka?? raczej okolice N.Sącza :banghead: ale nie ma co planowac puki BLANKAp nie powie nam czy jest możliwość :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Jeśli zlot będzie w weekend 8-10 lipca to jestem na 200%. Mam akurat wolne także mi pasi. Odległość bez znaczenia. Poza tym odpadam bo biorę w sierpniu dłuższy urlop także muszę oszczędzać :/ Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 spoko.. zgadamy sie i mozemy umawiac w kolejnych miastach gdzie beda dolaczac inni Gs-owcy :banghead: jesli jedziemy w jedna strone i tak wszyscy.. 8-10 lipca jak najbardziej mi odpowiada takze wypas. a faktycznie portfel bedzie cierpiec..ale coz. takie zloty nie sa w koncu codziennie.. ----JAZDA---- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi