Ruff. Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 No to witajcie w klubie, bo tez mam zamiar zmienic sprzęta i tez nie mogę się zdecydować :PPrzyznajcie się co wam chodzi po głowach ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 No to witajcie w klubie' date=' bo tez mam zamiar zmienic sprzęta i tez nie mogę się zdecydować :PPrzyznajcie się co wam chodzi po głowach ?? :P[/quote']Więc u mnie wygląda to tak :- Suzuki Bandit 600- Suzuki SV 650- Yamaha Fazer 600- Yamaha TDM 850- Yamaha YZF 600- Kawasaki ZZR 600Generalnie szukam sprzęta w miarę szybkiego, niezbyt ciężkiego i takiego co można dobrze załadować w podróż z plecaczkiem. Najbardziej skłaniam się ku Fazerowi, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Hehczęść się pokrywa z moimi bo u mnie to wygląda tak: Marzenie nieosiągalne: KTM 950 SMMarzenie trudnoosiągalne: Suzuki SV1000SMarzenia osiągalne: FZ6 golas lub Hornet lub CBR600F (choć RR mi się bardziej podoba, ale pojedź tym gdzies dalej) A co do wymogów to mam podobne jak Boniek: Lekki i mocny sprzęt, którym będę się mógł sprawnie poruszać w mieście ale równiez nadający się do podróży we dwójkę. Podobają mi się tez sprzęty z kategorii mastodontów czyli Suzuki GSX 1400, Yamaha XJR 1300 i Honda CB 1300 ale troszkę mnie ich waga odstręcza... A mimo, że KTM nie spełnia zbytnio moich "warunków" to jestem w nim zakochany i chciałbym go miec mimo wszystko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Ruff. napisał:No to witajcie w klubie' date=' bo tez mam zamiar zmienic sprzęta i tez nie mogę się zdecydować Przyznajcie się co wam chodzi po głowach ?? Więc u mnie wygląda to tak : - Suzuki Bandit 600 - Suzuki SV 650 - Yamaha Fazer 600 - Yamaha TDM 850 - Yamaha YZF 600 - Kawasaki ZZR 600 [/quote'] Ja się urwałam z trochę innej bajki :mrgreen: Za mną chodzi Drag Starka 650. A raczej nie chodzi, tylko stoi już w garażu. Mąż nią jeździł,ale kupił Wild Stara 1600 i Drag Starka stoi sobie samotnie, trzeba ją sprzedać, żeby dopłacić za Wild Stara. Ale jak finanse pozwolą, a wszystko wskazuje na to, że tak, to na wygnanie idzie Suzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi