Skocz do zawartości

Zlot GS 500E i innych??

Rekomendowane odpowiedzi

No to witajcie w klubie' date=' bo tez mam zamiar zmienic sprzęta i tez nie mogę się zdecydować :P

Przyznajcie się co wam chodzi po głowach ?? :P[/quote']

Więc u mnie wygląda to tak :

- Suzuki Bandit 600

- Suzuki SV 650

- Yamaha Fazer 600

- Yamaha TDM 850

- Yamaha YZF 600

- Kawasaki ZZR 600

Generalnie szukam sprzęta w miarę szybkiego, niezbyt ciężkiego i takiego co można dobrze załadować w podróż z plecaczkiem. Najbardziej skłaniam się ku Fazerowi, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Heh

część się pokrywa z moimi bo u mnie to wygląda tak:

Marzenie nieosiągalne: KTM 950 SM

Marzenie trudnoosiągalne: Suzuki SV1000S

Marzenia osiągalne: FZ6 golas lub Hornet lub CBR600F (choć RR mi się bardziej podoba, ale pojedź tym gdzies dalej)

A co do wymogów to mam podobne jak Boniek: Lekki i mocny sprzęt, którym będę się mógł sprawnie poruszać w mieście ale równiez nadający się do podróży we dwójkę.

Podobają mi się tez sprzęty z kategorii mastodontów czyli Suzuki GSX 1400, Yamaha XJR 1300 i Honda CB 1300 ale troszkę mnie ich waga odstręcza...

A mimo, że KTM nie spełnia zbytnio moich "warunków" to jestem w nim zakochany i chciałbym go miec mimo wszystko :P

Ruff. napisał:

No to witajcie w klubie' date=' bo tez mam zamiar zmienic sprzęta i tez nie mogę się zdecydować

Przyznajcie się co wam chodzi po głowach ??

Więc u mnie wygląda to tak :

- Suzuki Bandit 600

- Suzuki SV 650

- Yamaha Fazer 600

- Yamaha TDM 850

- Yamaha YZF 600

- Kawasaki ZZR 600 [/quote']

Ja się urwałam z trochę innej bajki :mrgreen: Za mną chodzi Drag Starka 650. A raczej nie chodzi, tylko stoi już w garażu. Mąż nią jeździł,ale kupił Wild Stara 1600 i Drag Starka stoi sobie samotnie, trzeba ją sprzedać, żeby dopłacić za Wild Stara. Ale jak finanse pozwolą, a wszystko wskazuje na to, że tak, to na wygnanie idzie Suzi.