swiruradom Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 hmm myśle ze 5500zł ;)- choć teraz gs-ki bardzo spadły z ceny ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Micha$ nie jest taką znowu ofiarą swiru' date=' sprzet jest ok, a wydaje mi się, że przed transakcją powiedzialem o wszyskich ewentualnych kosztach i przeszlosci motorka, dlatego tak mało dostałem :P. Pozdro. no jak myslisz swiru, ile wziąłem??[/quote'] mało ?? hehe to chyba gdzieś zgubiłeś resztę ;) bo ja zapłaciłem dużo ;)nie wspomnialeś tylko, że kończą sie klocki... bo chyba właśnie sie skończyły :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 wiesz - daje cene rynkową - ja jak bym mial takiego jak kolega od ktorego go wziołes ( jeżeli to jest 94 rocznik) 6,400 .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 niestety 92 - a co do ceny niech Artur Ci napisze... ja nie jestem kompetentny. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 wiesz ..... nie mam pamięci do roczników. Choć pewnie jak sie widzialem z kolegą (od czerwonego gs0a u pawła ) pytałem napewno o rok. ps. ja za swojego(93) krzyczałbym 6600 -500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Cena zależy bardziej od stanu motocykla, mniej od rocznika.......moim skromnym zdaniem....Ja mam staruszka-90' rocznik i wiem, że zapłaciłam dużo, ale nie dołożyłam ani złotówki po zakupie, silnik w super stanie, wszystkie płyny nowe itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 TY balnko lepiej powiedz nam - gdzie wylądowałaś na zlocie w weekend :D i jak tobie sie impreza udała bądź też nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Więc JA BLANKA przyznaję się, że wsiadłam w puszkę i z żalu pół nocy piłam przy grillu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 no to rzeczywiście powodzenia przy sprzedaży za 6600 -6500, jak tak to niezle ze mnie Micha$ zdarł :D. Raczej bliżej 5000, bardzo blisko i nawet kratki piwa nie postawił ;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 spoko - to chyba dobra cena. Gs-y z 92 zaczynaja sie od 4,500 a kończą na 6000 :D - są wyjatki ;) :-D Więc JA BLANKA przyznaję się' date=' że wsiadłam w puszkę i z żalu pół nocy piłam przy grillu.[/quote'] a w goorce myslisz ze cos innego robilismy - z racji padającego deszczu-siedzielismy w barach i przy ogniskach :D i popijali my herbate chmielową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 teamt umarł śmiercią naturalną, swiruradom wykpił się jakimś zadrapaniem nóżki i co????!!!! Chłopaki, wstydźcie się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Chłopaki' date=' wstydźcie się!![/quote'] nie rozumie do czego koleżanka PIJE :> ano, mało chętnych i klapa-trudno sie zgrać :) czyżby jakies aspiracje na nowe terminy- chyba nie ma sensu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Chłopaki' date=' wstydźcie się!![/quote'] nie rozumie do czego koleżanka PIJE :> ano' date=' mało chętnych i klapa-trudno sie zgrać :) czyżby jakies aspiracje na nowe terminy- chyba nie ma sensu......[/quote']Wyślij jej to zdjęcie co mi z nogą w gipsie, żeby nie było, że symulant jesteś ;) Ja tam generalnie nie mam się czego wstydzić :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 No tak, za rok będę już najprawdopodobniej właścicielką INNEGO motocykla i wtedy co, na krzywy ryj się będę wpychać na zlot GS-ów??!!nie rozumie do czego koleżanka PIJE :> No właśnie nie piję, bo oszczędzam na ten nowy mótórek-cudo.....może dlatego mam nerwa :?: :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 No tak' date=' za rok będę już najprawdopodobniej właścicielką INNEGO motocykla i wtedy co, na krzywy ryj się będę wpychać na zlot GS-ów??!!nie rozumie do czego koleżanka PIJE :> No właśnie nie piję, bo oszczędzam na ten nowy mótórek-cudo.....może dlatego mam nerwa :?: :P ;)To razem na ten krzywy ryj wjedziemy ;) Na jakie cudo koleżanka oszczędza? Bo ja codziennie mam nowy pomysł i za cholerę się nie mogę zdecydować :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi