Jasse James Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Mam prośbe.Ma ktos może schematy silnika ogara 205 3biegowego(polski).Mogą być fotki ,cokolwiek.Najlepiej żeby były podpisane części.Nie znam sie na silniku ogara i nie wiem jak się cześci nazywają ,więc przydadzą mi się takie pomoce.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Jasse James sobie z takim silniczkiem nie poradzi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 He he dobre Lechu ,ale naprawde potrzebuje schematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Nie zebym nie wierzyl w Twoje umiejetnosci, ale nie wiem czy sie polapiesz w prawdziwych schematach. Powiedz w jakiej jestes fazie to moze Ci zrobie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 I ZAPEWNE NIE MASZ OGARA 205 TYLKO rometa 50-T1 tez kiedys takie cudo mialem , stał 20lat na strychu 2tys przebiegu jak go wyszykowalem to palił z reki :D a co chcesz dokładnie wiedziec apropo tego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi