Czarnyy Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Jade sobie ostatnio swiatla wlaczone i nagle pach bezpiecznik sie spalil. zdzwilo mnie to no ale zalozylem nowy odpalilem , wlaczam swiatla i znowu bezpiecznik sie spalil. Co wlacze swiatla pali mi sie bezpiecznik.. Zwarcie ?! ale gdzie !? sprawdzilem w kontrolkach przy predkosciomierzu tam mi sie jedna zarowka od podwietlenia nie swieci tylko zazy - czy to moze byc przez nia ?! a jesli nie to co mam sprawdzic ?! musze to dzisiaj zrobic po kolo poludnia jade do pracy i wracam po 21 przeciez nie bede na pozycyjnych jechal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 na 100% masz gdzieś zwarcie, gdzie?? tego Ci już na odległość nie powiem, ale jeśli ta kontrolka Ci sie żarzy a nie świeci to zacznij od sprawdzienia wszystkich kabli wychodzących od niej. Posprawdziaj lampy, połączenia przewodów i takie tam. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi