błażejreda16 Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 witam zioki!!!mam pytanie czy moge dopasowac jakiś gaznik do mojej Mz???bo muj jakis felerny pływaki są wporządku gysze wszystkie ok! a paliwo jak z niego leci tak leci!niewiem co mam z nim zrobić!słyszałem ze morzna dopasować od wsk 175 kobuz!czy to prawda? pozdrawiam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 a paliwo jak z niego leci tak leci!niewiem co mam z nim zrobić! To znaczy jak leci ? gdzie leci ? Na allegro możesz kupic gaźnik, nie musisz nic dopasowywac od WSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Nie kombinuj nic z gażnikami od wsk bo te gazniki to nieporozumienie. Kup używany w dobrym stanie albo nowy jeszcze można trafić.a tak w ogóle to napisałeś bardzo ogródkowo co sie z tym gażnikiem dzieje. Napisz coś dokładniej może da sie z nim coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Witam!w gazniku są pływaki zle ustawione i gaznik niezaciąga paliwa przy odpalaniu!mam proble jak ustawic ływaki i jak zrobić sanie!no to wszystko co sie z nim dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 w gazniku są pływaki zle ustawione i gaznik niezaciąga paliwa przy odpalaniu!mam proble jak ustawic ływaki i jak zrobić sanie!no to wszystko co sie z nim dzieje To, że nie zaciąga to wcale nie musi być wina pływaków, pływaki ustawić to nie problem, dowiedz sie tylko jaki wymiar ma być, a moze ktos na forum wie, bo ja wiem ale tylko dla TS, a z tym ssaniem to o co Ci chodzi ? ze tłoczek sie nie cofa do końca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 no wymiary mam ele niewiem skad mam to mierzyć!27mm +1 mmto tak ale jak juz spomniałem niewiem odkąt mierzyc a ze saniem to taki problem ze niemam wcale nawet tego tłoczka!heh!z góry dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi