Gość Bike29 Opublikowano 23 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2002 Witam Mam small problem. Otoz mam Aprilie RS 125 i jej v-max to 140km/h. I jest na 100% gdziec dlawiona tylko nie wiem gdzie. Patrzylem juz blokade elktryczna, alektromagnes i na tym nie ma blokady. I jesli ktos wie co moze byc blokowane to niech pisze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 23 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2002 Jesli ktos nie podszywa sie pod twoj nick - to najwyrazniej masz skleroze. Odpowiedzi szukaj na:http://www.swiat-motocykli.pl/phpBB2/viewt...topic.php?t=228 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bike29 Opublikowano 23 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja wiem. Ale ja potrzebuje ja oddlawic a nie tuningowac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 23 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2002 Zdlawiona - a wyciaga 140km/h??!!Hm... nic nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 23 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2002 Nawet ja zajrzalem na ta strone.Bylo tam cos o wydechu - sprawdzales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bike29 Opublikowano 24 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2002 Nie tu wydech nie gra duzej robil i to napewno nie on. Potrzebuje kogos kto sie na tym znam i mi powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 25 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2002 Firma motoroma w Warszawie czy gdzies tam zapłacisz ti będziesz wiedział! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bike29 Opublikowano 26 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2002 Wiem tak wlasnie myslem o nich. Tylko troche mam troche drogi zeby sprzeta tam zawiesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosciu Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Na pewno wydech, jest taka zwezka na wydechu, albo rura sluzaca do zawirowania spalin. Przez te dwie rzeczy Aprilla jest zablokowana, tak samo jest z Honda NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi