Ogr Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 witam, mam problem z zaworem wydechowym w aprili pegaso 125, wszystko ladnie pieknie jak jade.. ale jak zatrzymam sie to zaraz podemną plamka oleju... i leci to z linki od zaworu wydechowego, na początku myslalem ze to z tej uszczelki... na zaworze..ale dalem tam silikon ... i teraz pytanie bo po tej lince wlasnie leci ten olej... i zaraz przy zaworze jest taki kapturek.. gumowy... i wlasnie spod niego leci , z linki na ten kapturek i na ziemie... i pytanie czy moge dac na stale ten kapturek na silikon... i odrazu w taką dziurke przy tym zaworze... bo z tamtąd tez leci...to niby pare kropel.. ale nie wiem czy moge to dac na silikon.. mechanik mi tak poradzil.. ale wole sie upewnic i was zapytac.. mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi... a druga sprawa to w pegaso jest kanapa z takiej ala skóry.. i ona mi na boku poszła :cry: i jest juz taka krecha z 10cm.. i niechce zeby dalec mi sie to pruło.. co zrobic? macie jakies sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi