marco Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Daje tak informacyjnie poniważ miałem kilka zapytań o impresy na torze w Poznaniuimpreza jak w temacie można obejrzeć jak śmiga wiara z innych krajów. W śród zawodników jest tez spora grupa naszych rodaków więc jest ciekawa możliwośc porównania umiejętności.Ja będę na pewno. PSZa 2 tygodnie tj 14-15 na torze odbędzie sie I eliminacja Mistrzostw Polski pozdrawiammarco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Ile stoi wjazd /wejscie na tor poznan ?? I w jakich godzinach oni smigaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Ile stoi wjazd /wejscie na tor poznan ?? I w jakich godzinach oni smigaja dokładnie to nie wiem w zeszłym sezonie wjazd motocyklem kosztował 15zł ;) najlepsze to że piszo mozesz wejść za darmo, czyli możesz zostawić sprzęt na parkingu przed bramą i wejśc pieszo za freeco do godzin to pewnie jak zwykle koło 11 będzie oficjalne rozpoczęcie i koło 11.30 pierwsze wyścigiale podkreślam tak było w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 dzięki za info ;) Jeśli praca nie będzie nam kolidować, to na pewno się wybierzemypozdrowionka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Dzięki marco za cynk. Na pewno wybiore się z kolegami i koleżankami na Tor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Super, mieszkam w Poznaniu i napewno sie wybiore, dzieki za informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 ja tez dziekuje za info ! a i jeszcze jedno - Marco to ty bedziesz mial slubicho w czerwcu (dobrze mi sie wydaje ?) ? jak tak to prosba - ze 3 dni przed slubem zapodaj jeszcze raz ten temat na forum - mam wielka ochote sie zjawic, ale boje sie, ze zapomne (przez wir swoich codziennych spraw) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Marco to ty bedziesz mial slubicho w czerwcu mój ślub w sierpniu dokładnie 27.08.2005 ze 3 dni przed slubem zapodaj jeszcze raz ten temat na forum temat na forum juz zapodałem http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=272730#272730 i oczywiście zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Informacja:13-15.05.2005 I runda Wyścigowych Motocyklowych Mistrzostw Polski i Pucharu PZMjak będzie zapotrzebowanie to moge zrobić osobny temat ze szczegółami i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 bylem na torze 7 maja po 12 godzinie i kiszka byla ! tzn przyjechalem katamaranem, ale szczerze to nikogo nie bylo z "widowni" ! jak poszedlem na trybune to jakis bodyguard (oczywiscie Polus) stwierdzil, ze ta impreza jest zamknieta i ze mam spadac ! nie mialem ochoty sie klucic ! a ze bylem z mlodszym bratem i jak mu obiecalem, ze baknie przecinaki to nie chcialem slow na wiatr puszczac - poszedlem z nim na most i popatrzyl sobie ok. 20 minut jak rozgrzewali maszyny (bo pozniej padac zaczelo i myknelismy do auta) chcialbym go kiedys do staini wprowadzic (a i sam nigdy nie bylem...) ale to pewnie trzeba miec wejscia... (albo ostatnio mnie nie poznali... :D :D :twisted: 13-15.05.2005 I runda Wyścigowych Motocyklowych Mistrzostw Polski i Pucharu PZM jak będzie zapotrzebowanie to moge zrobić osobny temat ze szczegółami i w ogóleMarco a moze zmien tylko nazwe tematu i wlep jakies info tutaj (po co nowy tworzyc...) ogolnie w ten wekeend na Uam-ie siedze, ale jak bede wiedzial kiedy co i jak to pewnie wiare skoluje i sie urwiemy... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Marco a moze zmien tylko nazwe tematu to dobry pomysł ogolnie w ten wekeend na Uam-ie siedzeno ja to samo tyle że POLIBUDA :D i raczej ciężko się będzie wyrwać :twisted: no i takie info Sezon motorowy już w pełni, czas więc na inaugurację na Torze „Poznań” Motocyklowych Mistrzostw Polski. I Runda WMMP odbędzie się w dniach 14-15 maja 2005 r. Rywalizacja zapowiada się niezwykle atrakcyjnie, przypomnijmy że w minionym sezonie na starcie do zawodów regularnie stawało ponad 120 zawodników. Wszystko wskazuje na to, że w tym roku może być jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Powiem że z chęcią bym się wybrał, jeszcze nie wiem jak będe stał z czasem, ale jeśli ktoś leci z Warszawy ( max. prędkość przelotowa 140 - 150) to możemy jakoś się styknąć i razem wybrać.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 najciekawiej zapowiada się chyba dawna klasa amator, która po zmianach w regulaminie (wydaje mi się że jak najbardziej na korzyść) powinna chyba przeżywać prawdziwe oblężenie uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 dodam żew mam zredagowany cały materiał pod tytułem:"Jak spełnić marzenie o starcie w wyścigu"Tyle że gdzie go wstawić tak żeby było fajnie i przejrzyście dla wszytskich może narazie wrzuce w SPORT a co dalej to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 "Jak spełnić marzenie o starcie w wyścigu"super sprawa ;-) sam jestem ciekawy :!: no ja to samo tyle że POLIBUDApozdro dla moto-studentow :D ja sie chyba urwe... p.s. o ktorej sie zacznie w pt. ? kolo 11 ? i do ktorej bedzie trwalo (fajnie jak by ktosik sie dokopal do calej czasowki tzn. kto, co i ok. ktorej bedzie sie dzialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi