błażejreda16 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 witram! jetstem szczensliwym posiadaczem tej o to Mz.Mama problem niewiem co juz tam morze byc,skonczyły mi sie pomysły!!wczoraj jezdziłem sobie normalnie! odstawiłem ją a nastepnego dnia wlałem paliwo i pojechałem. jak wrzuciłem luz to normalnie wchodzi na obroty a jak biek to muli!co to marze byc???????ja niewiem!gaznik wyczysciłem zapłon wporządku!w zbiorniku syfu niema!jeszcze czesto cewka zapłonaoa mi sie spalała!ja juz naprawde niewiem co morze byc!!! według mnie to coś albo z zapłone albo z gażnikem!a jak morzna porządnie nastawic zapłon w tych głupich motorach???ODP z góry dzieki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 zadaj to pytanie na mechanice 2T tam predzej opowiedza Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 może filtr powietrza? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Filt powietrza odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 cięzka sprawa. Może mieszanka zbyt bogata jest?? Ja miałęm podobny przypadek kiedys tylko że muliło lekko i na luzie i na biegach ale jak sie rozgrzała to juz spoko było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 To tez odpada przez cały czas taką samą leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 a jak morzna porządnie nastawic zapłon w tych głupich motorach???ODP z góry dzieki :lol: Tylko nie w głupich!!!! Moze własciciel jest głupi bo sobie nie daje rady ze sprzetm-napewno nie motocykl, który w tamtych latach był bardzo dobra konstrukcja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi