Gość Dori Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 przeklejam z pl.rec.motocykle, może ktoś z was coś wie nt tego motocykla: W dniu 28 kwietnia 2005 r. w Zielonce przy ul. Wojska Polskiego,został skradziony motocykl Yamaha Virago XV250 rocznik 1992 kolorsrebrny metalico nr rej WD 0056, nr silnika i nadwozia 3LU002241.Osoby, które będą miały informacje na ten temat proszone są o kontaktpod numerem telefonu 0 602 308 236 lub z Komendą Policji w Zielonce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 chetnie bym panience pomogl ale niestety nie moj rejon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 chetnie bym panience pomogl ale niestety nie moj rejonto po co w ogole piszesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooligan Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 powiem ci krotko forum twojego problemu nie rozwiaze juz dawno motor zapewne jest w czesciach sprzedany w jakims wiejskim sklepie albo jebli jjakas dziwna przerubke to wzieli to wyzucili i motorku nie ma :? ..straszne ale prawdziwe . tak by bylo w rejonie z ktorego pochodze a w twoim rejonie teeżż to lubią .. szacuneczek dziewucho i nie łam sie bedziesz miała ładniejszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 szacuneczek dziewucho i nie łam sie bedziesz miała ładniejszy Naucz się czytać, potem pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 powiem ci krotko forum twojego problemu nie rozwiaze juz dawno motor zapewne jest w czesciach sprzedany w jakims wiejskim sklepie albo jebli jjakas dziwna przerubke to wzieli to wyzucili i motorku nie ma :? ..straszne ale prawdziwe . tak by bylo w rejonie z ktorego pochodze a w twoim rejonie teeżż to lubią .. szacuneczek dziewucho i nie łam sie bedziesz miała ładniejszy ;) jakbyś doczytał - to nie moje moto... Dori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooligan Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 rozsmieszacie mnie dobrze nie twoj kogos itak dlaej mowie co pewnie z nim sie stalo zaj**ali takie sa ralia to jest polska a co do mojej pisowni to nie udzielaj .. bo pisac moge jak mi sie tylko podoba z błedami czy bez .. :lol: mam na to wyje...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoneczko Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 rozsmieszacie mnie dobrze nie twoj kogos itak dlaej ...a co do mojej pisowni to nie udzielaj .. bo pisac moge jak mi sie tylko podoba z błedami czy bez .. :lol: mam na to wyje...... . Witam, zwrócono ci tylko uwagę, że nie przeczytałeś dokładnie posta, a jesli chodzi o ton twojej wypowiedzi - to mylisz się. U nas istnieją na to reguły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 bo pisac moge jak mi sie tylko podoba z błedami czy bez Nie martw się - damy se radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 ja tu tylko na chwilke ... Czyżby prorocze słowa 8) PozdrawiamSandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi