korzyb Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 macie moze rozruszniki w m10 ?? Z czego najlepiej wziac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 a V-ki nie bedziesz chcial te czasem z niego zrobic....??:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzyb Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 ojj to zalezy:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Co, siły w nóżce sie nie ma, że elektryczny kręcioł w junaku się marzy?? Pieknie wygląda Junak któremu z jednej strony wisi alternator od poloneza, a z drugiej rozrusznik pewnie tez wielkosci wiadra... Ja myślę, że najlepszy będzie od Stara lub Jelcza. :buttrock: Bedzie dobrze kręcił, w końcu Junak ma tą kompresję, nie?? :lol: Ludzie... Troszke kultury technicznej... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzyb Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 hehe tak tylko zapytalem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 to po co zadajesz pytanie, ktore irytuja.....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 wszystko mozna dostac jak sie ma kase,slyszalem a nawet widzialem taki fajny wynalazek,to cos wsadzasz zamiast pradnicy i to jest alternator i rozrucznik w jednym ,zaprojektowane dla BMek w ruskach tez pasuje, ale chyba kosztuje 2tys albo wiecej,takze ja wolalbym pokopac,a jak ci ciezko to odpreznik zaluz jak w oryginale i po klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi