zrgregor Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Spotkałem się z kumplem i zapodał mi info iż wczoraj ok. 21.30 na zaspie widział leżącego na Zaspie (Al. JPII) motonitę i rozwalony motocykl. Kolega jako że nie jest z kręgu jednośladów potrawił jetynie określić iż był to sportowy motocykl.Data i godzina jaoś dziwnie się poktywa z wieczornymi spotkaniami na molo w Brzeźnie, czyżby ktoś nie wrócił? Ktoś ma jakieś bliższe info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 gadalem ze znajomkami - nikt nic nie wie jak na razie. moze to byl "swiezy" motocyklista? sadze, ze poczekajmy do srody i info bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Kolega przejeżdżał obok samochodem i widział dwie karetki. Niestety nie znał się na tyle, żeby podać jakie to moto. Co z kierowcą też nie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 moj kumpel cos tam widzial..wiec przekaze to co on mi dzis powiedzial... podobno ktos skuterkiem sobie jechal i samochodziarz wymusil mu pierszenstwo na skrzyzowaniu... skuterek podobno zlamal sie na pol... a kierowce jak zabierali podobno jeszcze zyl...nic wiecej nie wiem.. tyle mi dzis opowiedzial kumpel jak bylem na myjni... ps.niech mi ktos obieca ze jka jakis skur... wymusi mi pierszenstwo i bedzie mi dane sie przeniesc na daj Boze inny lepszy swiat... to go kur ktos rozumu nauczy... przeciez tak nie mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 moj kumpel cos tam widzial..wiec przekaze to co on mi dzis powiedzial... podobno ktos skuterkiem sobie jechal i samochodziarz wymusil mu pierszenstwo na skrzyzowaniu... skuterek podobno zlamal sie na pol... a kierowce jak zabierali podobno jeszcze zyl...nic wiecej nie wiem.. tyle mi dzis opowiedzial kumpel jak bylem na myjni... ps.niech mi ktos obieca ze jka jakis skur... wymusi mi pierszenstwo i bedzie mi dane sie przeniesc na daj Boze inny lepszy swiat... to go kur ktos rozumu nauczy... (jka przezyje to po podleczeniu kosci sam wymierze sprawiedliwosc... nawyzej bym odstal zawiasy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi