svitak Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam! Mam takie pytanko...Poniewasz cezetka ktora mam sluzy mi tylko na dzialce gdzie smigam po łąkach i lasach, chcialbym w niej zalozyc wiekszą tylnią zębatke zeby zwiekszyc troszke jej moc. Czy ktos z Was orjentuje sie co mozna tam wlozyc?? ile zebów?? Czy da rade to zrobic bez przerobek?? od jakiego moto by pasowało?? Jesli ktos cos podobnego w swojej maszynce zrobił to prosze o podzielenie sie informacjami na ten temat. Dziekuje i pozdrawiam All!!svitak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 sprawa jest smieszna bo CZ 175 ma 15KM jesli cochcesz kombinowac z przelozeniami to tylko na zebadce zdawczej 15 zebow wystarcza by palic gume na asfalcie klosa z tego nie zrobisz anie wyscigowki wiec daruj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svitak Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Bardzo mądre co powiedziałeś... Własnie marzyłem o paleniu gumy na cz 175 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 czesc a czemu na zdjeciu w awatarze masz cz 350? mniejsza na zdawczym walku owszem a tylnia ni chu*a do zmiany bo jest nierozbieralna. ja w swojej 350 probowałem dac mniejsza do tylu zeby zyskac na predkosci na niskich obrotach. Ps. kupie tłumiki w stanie bdb do czezety 350 :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svitak Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 czesc! " czesc a czemu na zdjeciu w awatarze masz cz 350? " To nie CZ tylko Jawa350 ale przerobiona nieco, a mam dlatego bo poprostu na dniach nabyłem ten sprzet. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 ...chcialbym w niej zalozyc wiekszą tylnią zębatke zeby zwiekszyc troszke jej moc. HeyMocy zwiększyć się nie da niezależnie od ilości zębów.Ja w swojej załozyłem kiedyś mniejszą zębatkę z przodu zamiast większą z tyłu. Działało ok, miała chyba o 2 zęby mniej i motocykl szedł do około 100 km/h.Nie pamiętam od czego była ta zębatka, ale ne pewno żadna Japonia. Coś z socjalizmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi