Gregor Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Hm... Widzę że ta Rumunia popularna jak diabli. Może trza będzie zweryfikować jakieś plany. Co Ty na to Zbycho??? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Kurde, no przecież to nie jakaś moda tylko autentyczna frajda!!! Winkle widoki góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_? Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zainteresowanym chętnie wyślę fotki na maila. A może wrzócisz fotki tutaj na forum ? Np. za pomocą darmowego serwera ? http://www.imageshack.us/ Jak wolisz przesłać na emaila to:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Już nie mogę doczekać się wyjazdu!!!! :))))))Jeśli jest taka możliwość, to proszę o przesłanie zdjęc na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parowóz Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Hej.... ja mam w planach wyjazd do Grecji ale oczywiście przez Rumunie (i też chcę tutaj coś zobaczyć) - wyjazd zaplanowany od 15 sierpnia .. PINA napisz mi koniecznie kiedy Wy jedziecie ??? Jestem z Wrocławia... i pierwszy nocleg chcę zaplanowac gdzieś na Słowacji.... Moze pokonamy wspólnie jakiś odcinek???Pozdrawiam .. i jeśli można to też prosze o fotki na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 wyjazd zaplanowany od 15 sierpnia .. PINA napisz mi koniecznie kiedy Wy jedziecie ??? Planujemy wyjazd 14 lub 15 sierpnia - tylko że startujemy z miejscowości Ustrzyki Dolne. W weekend 12-14 odbywa się tam zlot webchapter na którym będziemy gościć.Niestety nie wiem gdzie jest planowany pierwszy nocleg :oops: , może poproszę o wypowiedź głównego organizatora wyprawy :) , Gosia :!: :!: :!: :!: W każdym razie ja w bieszczady jadę w sobotę rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parowóz Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Hmmm.. zobacze jeszcze jak dostane wolne w pracy.. moze uda się jakoś dojechać.... w sumie zawsze lepiej przejechać jakiś odcinek wspólnie...Pozdrawiam i czekam na dokładniejsze info co do planów 1 noclegu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 hej. wczoraj wieczorem wrocilismy z rumunii-na 12 dni, tylko 3 dni były bez deszczu.... ale i tak warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Oczywiście że lepiej w grupie podróżować :) Pewnie czytałeś relacje innych osób z podróży po Rumuni 8O :twisted: A co do pogody czy tam kiedykolwiek świeci słońce??? :? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 hej. wczoraj wieczorem wrocilismy z rumunii-na 12 dni, tylko 3 dni były bez deszczu.... ale i tak warto było. Bullson jechałeś Fogaraską? Bo podobno jakieś problemy z tunelem na szczycie były - do czerwca był zasypany kamieniami? Wiesz coś o tym?A jak w ogóle sprawy powodziowe - widać coś czy w Transylwanii jest OK?My jedziemy za tydzień a nie mamy enduro... :) Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 hej. wczoraj wieczorem wrocilismy z rumunii-na 12 dni, tylko 3 dni były bez deszczu.... ale i tak warto było. Bullson jechałeś Fogaraską? Bo podobno jakieś problemy z tunelem na szczycie były - do czerwca był zasypany kamieniami? Wiesz coś o tym?A jak w ogóle sprawy powodziowe - widać coś czy w Transylwanii jest OK?My jedziemy za tydzień a nie mamy enduro... :evil: Z góry dzięki.zadnych problemow, tunel otwarty, powodzi w gorach nie widac, tylko w rzekach wiecej wody i zolta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parowóz Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 a macie jakieś fotki z tej wyprawy gdzie można je zobaczyć??? Lub na maila??? [email protected] - dzięki !! !! !! [ Dopisane: 14 ]Rewelacyjnie sie składa .. bo bede miał wolne już od 12 (wieczorem ) sierpnia ... więc Pina jak możesz to podaj mi numer telefonu na maila ... lub numer GG to może jednak uda się jkis odcinek przejechać po tej Rumunia razem :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi