enduroguy Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 przyśpieszenie troszeczke lepzse ale prawie bez zmian Niewiesz gdzie sprzedają pierścienie (nominał) do dt 50mx?? www.kemot.pl <--- Oni powinni miec. Jak nie w sklepie internetowym to zadzwon bezposrednio do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 AHA zadzwonie. bo na stronie niema pierścieni a niewiesz gdzie znajduje sie ten sklep(w jakim mieście) :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Siedziba firmy mieści się wWałbrzychu ul. Armii Krajowej 43. TEL-FAX: (074) 84-779-85 MOBILE: 509-989-757 e-mail: [email protected] e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Moze wiecie co zrobić jak tłuczą mi amorki z przodu??Ostatnio dolałem oleju ale nic sie niepopreawiło :banghead: nawet jest gorzejAlbo ile wogole w Jednym powinno być oleju i jakiego najlepiej uzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Ostatnio dolałem oleju ale nic sie niepopreawiło nawet jest gorzej Najważniesze,zeby nalac oleju przeznaczonego do amorków. Do tego musisz wybrac gęstośc (czytaj twardość) która Ci odpowiada.Co do ilości oleju to musisz poszukac w manualu bądz zadzwonic do servisu i sie spytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi