Gość grzesia Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam mam dopiero 17 lat w swoim życiu jezdziłem na motorynlach i innych podobnych sprzetach, a w ostatnim roku złożyłem sobie kawasaki125 z silnikiem wsk, w tym sezonie planuje kupić sobie Honde cbr f1 z 1987r. Tylko w tym problem ze nie wiem czy sobie poradze.PROSZE DORADZCIE POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 jaaak te twoje kawasaki wyglada :?: :lol: :lol: mysle ze jeżeli masz rowno pod sufitem to sobie poradzisz :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 wszystko zalezy tylko i wylacznie od Twojego myslenia..jak nie bedziesz swirowal to dasz rade bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Szczerze wątpię czy sobie poradzisz... z kupieniem w Polsce CBR F1 w w miarę przyzwoitym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Szczerze wątpię czy sobie poradzisz... z kupieniem w Polsce CBR F1 w w miarę przyzwoitym stanie. nie sadze zeby byl z tym problem..CBRy F1 spotyka sie w Polsce...z rocznikow 87-90 spokojnie mozesz dostac...ze stanem bywa roznie ale nie powinno byc wiekszych problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Spokojnie, pamiętaj, że tylko spokój Cię uratuje. A wybór należy do Ciebie. W końcu sam siebie znasz najlepiej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błyskawica Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Łeb na karku i bez popisówy!!! DOBRYCH LOTÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi