Nitomen Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 wita mam zamiar rozebrac i wyczyscic gaznik w mojej kawie mam jakis tego opis po niemiecku fakt ze jest to do 600 a ja mam 650 ale gazniki byly te same (Keihin CVK 40) mam pytanie czy jest tam jakas membrana ?? i czym czyscic denaturatem ?? czy plynem do czyszczenia hamulcow (chyba aceton) oraz czy nic nie popsuje ;) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam Ja właśnie w poprzednim tygodniu przeprowdzałem taką operację pod okiem fachowca. Po zdjęciu gaźnika, został on rozkręcony na czynniki pierwsze. Następnie zostal umyty bardzo dokładnie benzyna ekstrakcyjną. A po nim zostały umyte wszystkie części składowe. Przed założeniem wszystko zostało dokładnie wytarte czyściutka szmatką i dobrze przedmuchane, żeby żaden paproszek się nie ostał. Na koniec musisz tylko sprawdzić w serwisówce o ilości obrotów pilotem regulującym skład mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi