Gość starsplash Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 moto yamaha xj 600 93'mam uszkodzone mocowanie szpilki od kolektora wydechu.jest to pęknięcie a nie rozwalony gwint. Czy czeka mnie zdjęcie głowicy i naprawa w warsztacie, czy też istnieje jakaś codowna pasta (mieszanka do spawania na zimno, ciekły metal itp.) która wytrzyma taką temperaturę ? HELP ME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 z tego co wiem, takie szpilki siedza na jakies 1-2 cm. jezeli jest pekniete (taka rysa jakby), sproboj przegwintowac na rozmiar wyzej. mozna zaspawac tez i zrobic jak fabryka, ale trzeba dobrego goscia z tigiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starsplash Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 znalazłem jeszcze taką pastę : muffler cement firmy bosal. Spróbuję jak nią pójdzie i dam wam znać( podobno nic jej nie rusza - jak cement tylko z czasem może skruszeje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 cze są do tego specjalne wykretaki! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi