firewall Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Hej wszystkim ;) Jest to mój pierwszy post, a zarazem pierwszy temat na tym forum więc witam wszystkich :PMam pytanko następującej treści:Czy opłaca się wsadzić silnik SHL 175 3 biegowy do WSK-i (125 cmm) ??Czy odczuje jakąś różnice w przyspieszniu, prędkości max , czy będzie to tylko mało odczuwalna różnica czy znaczna ?? Ile właściwie ma silnik SHL koni ?? Z góry dzięki za odpowiedzi.Pozdr00oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Moim zdaniem się opłaca, ale chyba lepiej by było całą, kompletną SHL. Silnik moim zdaniem jest duzo lepszy, koni w modelu M11 jest 8, a w M11 Lux 10KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Silnik moim zdaniem jest duzo lepszy' date=' koni w modelu M11 jest 8, a w M11 Lux 10KM.[/quote']Innymi slowy silnik S-32 ma 8KM przy 4800rpm a S-32U (alu cylinder itp.) ma tych konikow juz 10 przy 5000rpm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 mysle ze komfort na SHL jezeli chodzi o dziury jest lepszy ale czy jest sens takich kabinacji Zluz se WSK i SHL bedziesz mial poruwnanie nie kalecz sprzeta nie potrzebnie wlasnymi przerobkami to niema najmiejszego sesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No własnie. Oryginalna rama SHL jest bardzo dobra, amory najbardziej mi sie podobaja ;), jazda SHL jest dla mnie bardzo przyjemna, poprostu mam jakis sentyment do tego motocykla. Wiadomo ze tym nie pojedziesz 160, ale 110 jak bys sie uparł to bys wydusił-tylko po co. Ale jak masz np. tylko silnik od SHL no to chyba wydaje mi sie, ze mozesz go włożyc do WSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Silnik SHL ma dokładnie 9km a WSKi około 7.Więc myśle, że nie odczujesz wielkiej różnicy.Zrób ją na lux będzie chodzić tak samo :D A potem może jakiś skromniuteńki tuning np nowe korzyska i gaźnik:DPozdrawiam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 łorzyska* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi