Mishel Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam:) Wrzucam ten temat, by podzielić się zwamimoim doświadczeniem...Jakiś czas temu ( a dokładnie 11 kwietnia), razem z Astarte, Cotletem, PGR-em oraz Paszą (na forum ksywa BejZ) wybraliśmy się na przejażdżkę do pobliskiego miasta zwanego Olenicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Wybraliście się i co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Czolem! Wyglada na to, ze podczas wysylania zezarlo czesc posta.Mishel pisal w innym watku, ze dopiero wyszedl ze szpitala :? . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 :arrow: to doświadczenie to wyjazd do Olenicy :?: ...chyba czegoś brakuje... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 wywalcie ten temat... coś mi się porąbało i wysłało nie całego... Zamieściłem pełny temat chwile później... :twisted: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...5085&highlight= pewnie o to chodzi, ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Dosłownie... o to... Dzięki, zapomniałem dać linka:) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi