energy7 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Jak w temacie poszukuję charakterystyki silnika Jawa 50:wykres mocy, momentu obrot :buttrock: ,wymiary wału i korbowodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 z tego co pamientam 2KM przy 4500 obr :buttrock: wądpie rzybys cos znalazł w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
energy7 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dlatego zwróciłem się z tym na forum. Z tego co wiem jest to silnik wysokoobrotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ma dosc krudkie biegi ale da sie to odczuc wczasie jazdy ( chodzi o moc i obroty) na niskich obrotach straszni sie toczy ale jak juz sie zwiekrza odrazu dostaje butaw ogaze 200 ten silnik nie moze pokazac co potrafi jesli przeniesie sie go do ramy motorynki tak jak ja to uczynilem widac ruznice takie powinny byc montowane odrazu!! jest tylko kilka wad trzeba po kazdej jezdzie dokrecac wrzystkie sruby przy mocowaniach silnik-rama bo lubią sie luzowac nawet te zakontrowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
energy7 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Na odkręcające się śruby jest inny sposób, a mianowicie są to podkładki sprężynujące takie rozcięte, lub nakrętki z tuleją plastikową uniemożliwiająca samoodkręcanie się śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 wiem co to jest i jak wyglada ;) ale to nie pomaga bo przy jezdzie cross na takim czyms siada łańcuch i odkrecają sie sruby wrzystko spowodowane słabą amortyzacją i małymi kułkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi