Skocz do zawartości

Husky Party II Kryspinów k/Krakowa 23-24.04.2005

Gość piotr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zapraszam Was na kolejną edycję wyścigów country cross Husky Party.

23-24.04.2005. Sobota, Niedziela, Kryspinów k/Krakowa, przy karczmie Rohatyna.

Plan:

Sobota, rozpoczęcie godz. 10 jazda próbna przez cały dzień, wstęp 30pln.

Niedziela, godz. 10 zapisy, rozgrzewka, wyścig,

wstęp 90pln, rozdanie nagród.

Wyścig będzie trwał 2 godziny, na miejscu ustalimy czy 2h non stop czy z przerwą.

Klasy:

Do 125 2T oraz 250 4T, powyżej 125 2T oraz 250 4T.

Zawodnicy z licencją klasyfikowani oddzielnie.

Przewidujemy rozszerzenie klas jezeli pojawią

się quady oraz młodsi zawodnicy.

W porównaniu do poprzedniego wyścigu

w Kryspinowie będzie dużo mniej błota, podjazdy

i większe zróżnicowanie terenu.

Dodatkowe atrakcje: grill i bar, muzyka,

opieka medyczna.

W porównaniu do rajdu z listopada:

Przede wszystkim pojedziemy w przeciwnym kierunku, trasa będzie wydłużona o 1/3 oraz pojawi się nowy szeroki odcinek gdzie na prawdę przyjemnie będzie można się rozpędzić. Błota jest dużo mniej, jeżeli nie popada radzę założyć miękkie opony bo tor jest dość gliniasty-czyli twardy.

Piotr

Pytanie proszę kierować na mail [email protected] lub tel. 607*680*963

Gorąco zapraszamy!

Tez bylem. Zdaje sie ze startowal focus77 (YZ z nr.5) i pudzieek (TE250 zbrojona tasma limited version). Wieczorem wrzuce fotki to dam znac, troszke tego napstrykalem. Byl taki kurz, ze rozwiazujac w domu sznurowki jeszcze mi sie z butow kurzylo :-) A wszystko lacznie z aparatem nadaje sie tylko do pralki :-)

No krooliku zgadza sie bylismy i trzeba bylo walic do nas to bysmy pogdali, juz sie nie moge doczekac fotek made by kroolik oczywiscie, nie mam pojecia kiedy jest nastepna impreza, ale ta byla naprawde spoko organizcja troche przysiadla ;) ale traska i browar dobri :twisted:

Pozdrawiam

Imprezka fajna tylko okrążenie bardzo krótkie ale przez to można było mocno powalczy :twisted: ,tylko to ogłoszenie wyników strasznie długo trwało 8O ale międzyczasie można było browarka szarpnąc :lol: .

Kurcze kroolik czemu się nie ujawniłeś ;) no i nie mogę się już doczekac tych fotek :twisted:

Pozdrawiam :!:

A więc obiecane fotki:

http://foto.kroolik.com/2005-04-24%20Krysp...ross%20Country/

Kurcze kroolik czemu się nie ujawniłeś

Ja dzialam incognito ;-) Nie no zartuje, po mecie gdziejs tam znikliscie, pojechaliscie chyba do knajpy na gorze, a tam sie tylko zakrecilem na parkingu, ale Was nie widzialem to pojechalem. A przed startem to trudno bylo mi was znalezc bo generalnie tylko po maszynach moglem was rozpoznac, ale tez jakos nie widzialem waszych sprzetow.

Ale spoko co sie odwlecze to nie uciecze, zreszta zamiast gadac, to lepiej cos razem by bylo pojezdzic :-) Tym bardziej ze w koncu jest na czym :twisted: