Gość piotr Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam! Zapraszam Was na kolejną edycję wyścigów country cross Husky Party. 23-24.04.2005. Sobota, Niedziela, Kryspinów k/Krakowa, przy karczmie Rohatyna.Plan: Sobota, rozpoczęcie godz. 10 jazda próbna przez cały dzień, wstęp 30pln. Niedziela, godz. 10 zapisy, rozgrzewka, wyścig, wstęp 90pln, rozdanie nagród. Wyścig będzie trwał 2 godziny, na miejscu ustalimy czy 2h non stop czy z przerwą. Klasy: Do 125 2T oraz 250 4T, powyżej 125 2T oraz 250 4T. Zawodnicy z licencją klasyfikowani oddzielnie. Przewidujemy rozszerzenie klas jezeli pojawią się quady oraz młodsi zawodnicy. W porównaniu do poprzedniego wyścigu w Kryspinowie będzie dużo mniej błota, podjazdy i większe zróżnicowanie terenu. Dodatkowe atrakcje: grill i bar, muzyka, opieka medyczna. W porównaniu do rajdu z listopada:Przede wszystkim pojedziemy w przeciwnym kierunku, trasa będzie wydłużona o 1/3 oraz pojawi się nowy szeroki odcinek gdzie na prawdę przyjemnie będzie można się rozpędzić. Błota jest dużo mniej, jeżeli nie popada radzę założyć miękkie opony bo tor jest dość gliniasty-czyli twardy. Piotr Pytanie proszę kierować na mail [email protected] lub tel. 607*680*963 Gorąco zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 dziekujemy za zaproszenie :buttrock: mialem jechac ale niestety nie pojade,a dlaczego, eh szkoda gadać... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Super sprawa, ale nie wiem czy to właściwy dział :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepardek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dodatkowe atrakcje: grill i bar' date=' muzyka, opieka medyczna. [/quote'] :twisted: opieka medyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 kto był ;):D na tym party?? Ja byłem , było super :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Tez bylem. Zdaje sie ze startowal focus77 (YZ z nr.5) i pudzieek (TE250 zbrojona tasma limited version). Wieczorem wrzuce fotki to dam znac, troszke tego napstrykalem. Byl taki kurz, ze rozwiazujac w domu sznurowki jeszcze mi sie z butow kurzylo :-) A wszystko lacznie z aparatem nadaje sie tylko do pralki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 nooo ja też jestem cały zakurzony ;):D ale nawet opłacało się jechać :P :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 aha i wie ktoś może kiedy jest następny taki rajdzik i gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No krooliku zgadza sie bylismy i trzeba bylo walic do nas to bysmy pogdali, juz sie nie moge doczekac fotek made by kroolik oczywiscie, nie mam pojecia kiedy jest nastepna impreza, ale ta byla naprawde spoko organizcja troche przysiadla ;) ale traska i browar dobri :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus77 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Imprezka fajna tylko okrążenie bardzo krótkie ale przez to można było mocno powalczy :twisted: ,tylko to ogłoszenie wyników strasznie długo trwało 8O ale międzyczasie można było browarka szarpnąc :lol: .Kurcze kroolik czemu się nie ujawniłeś ;) no i nie mogę się już doczekac tych fotek :twisted: Pozdrawiam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 czekamy na foty !!Ja nie bylem i zaluje, moze bym tego mojego zawiasa troche zmniejszyl, eh tak to jest jak same problemyy w zyciu.Nie bylem to przynajmniej pooglądam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A więc obiecane fotki:http://foto.kroolik.com/2005-04-24%20Krysp...ross%20Country/ Kurcze kroolik czemu się nie ujawniłeś Ja dzialam incognito ;-) Nie no zartuje, po mecie gdziejs tam znikliscie, pojechaliscie chyba do knajpy na gorze, a tam sie tylko zakrecilem na parkingu, ale Was nie widzialem to pojechalem. A przed startem to trudno bylo mi was znalezc bo generalnie tylko po maszynach moglem was rozpoznac, ale tez jakos nie widzialem waszych sprzetow. Ale spoko co sie odwlecze to nie uciecze, zreszta zamiast gadac, to lepiej cos razem by bylo pojezdzic :-) Tym bardziej ze w koncu jest na czym :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 qrcze szkoda ze tak pozno napisaliscie o tym bylem w Kryspinowie na zakonczenie jesienia w 2004 jako widz teraz moze bym przyjechal na swojej kozie .Mam pytanie tak po za takimi imprezami przyjezdza ktos tam pojezdzic ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi