Zyclon Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Witam W mojej skrzynce biegów są dwa różne wodziki jeden kuty drugi z blachy. (to nic niezwykłego) ale mam drugą identyczną skrzynie i moje pytanei brzmi czy moge wykorzystać kute wodziki z 2 róznych skrzynek ? Wyglądają (kuty i blaszany) niemal identycznie . (kuty jest minimalnie dłuższy) Jeżeli ktoś coś wie dziekuje za posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuss383 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Z tego co wiem to mozna wodziki kute i blaszane wykoszystywać zamiennie przy czym kute są bardziej wytrzymałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 obydwa typy wodzików można zakladać wymiennie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi