Diabeł Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Witam.ojciec posiada honde shadow 1100ptanie mam.cos glosno chodz nie wiem czy nie zawory albo cos.poprostu tyka cos jakby.moze wy wiecie co to jest , co moze byc tego przyczyna i co z tym fantem zrobic?slyszalem ze moze to byc wina tlumia ale nie do konca chce mi sie w to wierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Jaki przebieg ma moto? Przy duzym przebiegu moze byc slyszalny ktorys ze zuzytych samoregulatorow zaworowych lub lancuch rozrzadu. Ale najpierw sprawdzilbym , czy wszystko jest podokrecane, a w szczegolnosci takie chromowane oslony na kolankach wydechowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam,ja tak jak Worriot podejrzewałbym samoregulatory zaworowe lub co też jest prawdopodobne małe płytki metalowe, które zabezpieczają aluminiowy blok przed wybijaniem podczas pracy ww. samoregulatorów. Co do łańcucha rozrządu - takie coś można usłyszeć ale raczej nie będzie to odgłos tykania tylko głosnego szumu. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi