sql Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jako, że Conti właśnie się skończyły, (po 12.175km) dzisiaj (jak dam radę) lecę przerzucić oponki na Pirelli Diablo.jak troszkę pośmigam, to wrócę & napiszę opinię :), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Patrząc na foty Twoich opon sql - to ja chyba nie umiem jeździć :) opnki zamykam ale takie starcia mi sie nie robią :? to musisz się udać na tor -bo tą są efekty wtorkowego treningu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 A jak to z toru to luz bo już myslałem że tak po ulicach dajecie radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi