Strzalek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ja nie wiem jak Wy szukacie na allegro. Ja otwieram stronke i widze zaje***ą końcówke arrowa za 80 zł http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48449794 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ja nie wiem jak Wy szukacie na allegro. Ja otwieram stronke i widze zaje***ą końcówke arrowa za 80 złhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48449794Dobra to ja ja zaklepuje :buttrock: . Strzalek, to jest kompletny wydech takze cena koncowki bedzie nieporownywalnie mniejsza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Dobra to ja ja zaklepuje . Strzalek' date=' to jest kompletny wydech takze cena koncowki bedzie nieporownywalnie mniejsza!!!![/quote']Tak wiem ale cały na nic sie nie przyda bo tylko końcówka jest potrzebna. Miałem bardzo podobną albo taką samą i nawet nie była bardzo głośna - taka w sam raz na wolnych mozna było sobie po cichu jechać a jak sie odkręciło to był ten odpowiedni i odopiwenio głośny dzwięk :buttrock:Co do zakupu to zaraz poława tego działu zacznie licytowac i cena podskoczy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 enduroguy napisał:Dobra to ja ja zaklepuje . Strzalek' date=' to jest kompletny wydech takze cena koncowki bedzie nieporownywalnie mniejsza!!!! Tak wiem ale cały na nic sie nie przyda bo tylko końcówka jest potrzebna. Miałem bardzo podobną albo taką samą i nawet nie była bardzo głośna - taka w sam raz na wolnych mozna było sobie po cichu jechać a jak sie odkręciło to był ten odpowiedni i odopiwenio głośny dzwięk Co do zakupu to zaraz poława tego działu zacznie licytowac i cena podskoczy [/quote']Ja wyslalem maila czy nie sprzedalby samej koncowki bez dyfuzora, bo z opisu wynika ze chce sprzedac kompletny uklad wydechowy. Jak ktos zalicytuje to bedzie mial ze mna do czynienia hehe. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 No orginalna koncuwka to porazka!!Ale skad przelotowa wziac jak by ktos wiedział gdzie mozna dostac niech da zanac!! A może gdzieś na giełdzie leży ten element i czeka na ciebie ;) musisz popatszeć w jakiś sklepach z takimi fazami nigdy nie wiadomo może się trafi :flesje: MTX były bez R czyli Hd06 potem R czyli HD08 taka jak moja I r2 czyli HD09 - różniła sie od HD08 tylko tarczą A ja mam HD09 R2 :) więc mam tarcze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi