paweldobo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Dzieki chłopaki troche pomecze bo jutro albo w srode odbieram motorek juz od kumpla bo wozilem sie na nim jakis czas a teraz go kupuje cos koło1500 ale w dobrym stanie a spinka nie wiem jak była załozona bo nie ja zakładałem!!dzieki za rady bede sie bawił z nim ale mysle ze pojezdze troszke !!w sobote jade po jakies ubranka,rekawiczki,bluze.buzer,kask,buty-tylko nie wiem jakie cos w miare taniego nie wiecie jakie sa dobre i w miare tanie?? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Sam jeżdze MTX-sem i miałem bardzopodobne problemy jak Ty :P A jeżeli chodzi o ubrania to albo używane albo z czech na wysyłke bo nowe w polsce kosztują ok. 450-500 zeta :P Jest wiele ciekawych firm które robią fajne ciuchy mi. UFO FOX SADE DIADOR itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Sam jeżdze MTX-sem i miałem bardzopodobne problemy jak Ty :P A jeżeli chodzi o ubrania to albo używane albo z czech na wysyłke bo nowe w polsce kosztują ok. 450-500 zeta :P Jest wiele ciekawych firm które robią fajne ciuchy mi. UFO FOX SADE DIADOR itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A juz zrobilem z łancuchem chodzi jak narazie naciagnołem i ustawiłem dobrze koło!!A ubranka jak z czech??jakies namiary albo wievej szczegułów??pozdro jak u Ciebie z mtx jak chodzi robiłes cos z wydechem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Np z tąd http://www.motoshop.bazarek.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dzieki!!A przeczytałem gdzies na forum ze wysyłałes gosciowi foty z tym jak rozciac dyfuzor czy jak to sie nazywa mozesz mi przesłac albo podac jakis adresik z fotkami??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dzieki!!A przeczytałem gdzies na forum ze wysyłałes gosciowi foty z tym jak rozciac dyfuzor czy jak to sie nazywa mozesz mi przesłac albo podac jakis adresik z fotkami??!!Podaj meila to podeśle. To sa fotki akurat od DT125 ale będziesz mniej więcej widział jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 http://www.dt125.de/dt125/Mainpage/Werksta...mmer/index.htmlTo sa te fotki. Wczesniej sam nie moglem ich znalesc na dt125.de a dzis olsnienie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 pozdro jak u Ciebie z mtx jak chodzi robiłes cos z wydechem?? Nie nic nie robiłem z wydechem aby zwiększyć moc jedyne co robiłem to zmieniłem mębrany zwiększyłem otwur dolotowy do filtra powietsza i zwiększyłem tylną zębatke i jakoś motorek daje rade (pytanie do paweldobo twuj MTX to R 1 czy R 2 :?: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (pytanie do paweldobo twuj MTX to R 1 czy R 2 )MTX były bez R czyli Hd06 potem R czyli HD08 taka jak moja I r2 czyli HD09 - różniła sie od HD08 tylko tarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 moja Hd06 czyli pewnie naj gorsza??Teraz tylko ten wydech przelotowy nie znajde chyba nigdy juz prawie tydzien szukam i nic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 moja Hd06 czyli pewnie naj gorsza??Teraz tylko ten wydech przelotowy nie znajde chyba nigdy juz prawie tydzien szukam i nic!!!Piersza. Chłodzona powietrzem i na cińszych teleskopach z przodu. Co do szukania końcówki to czasem sie dłuuugo szuka. Taki lajf ale nie musisz wszytkiego na raz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Racia trzeba zwolnic ale co radzisz koncówke czy wyczyscic dyfuzor i zostwaic orginalny tlumnik??A z tym filtrem powietrza co pisał ktos wyrzej daje to cos powiekszyc dolot jak dobrze zrozumiałem??!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja wczoraj rozcinalem orginalna koncowke od i to co tam sie dzieje to po prostu masakra :lol: . Teraz rozumiem czemu ta koncowka tak blokuje. Myslalem ze da rade np. zmienic srodek (wsadzic rurke i obwinac wata), ale chyba bedzie trzeba spawac cos takiego od podstaw.Racia trzeba zwolnic ale co radzisz koncówke czy wyczyscic dyfuzor i zostwaic orginalny tlumnik??Skombinowac przelotowa koncowke i wyczyscic dyfuzor :P . Wtedy spaliny beda wylatywaly bez jakiegokolwiek oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No orginalna koncuwka to porazka!!Ale skad przelotowa wziac jak by ktos wiedział gdzie mozna dostac niech da zanac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi