paweldobo Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Gdzie można taki znaleźć??Może od innego motorka??Prosze o pomoc i z góry dziekuje!!!A jeszcze jedno cos jeszcze mozna zrobić z filtrem powietrza bo słyszałem ze stożkowe zakładaj!Da się coś takiego zobic jest jakiś sens :?: :?: Jestem nowy na tym forum jak coś źle napisałem wybaczcie!! dziekówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Stożka nie zkładaj bo strcisz i tak marny dół 80ccm. Co do wydechu to najpier opróznij kolanko a potem kup przelotową końcówke i wreguluj gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 A gdzie taka kupić końcówke a co jeszcze można zrobić żeby mocy przybyło?? Dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zrób wydech tak jak napisałem Ci post wyżej a mocy napewno przybędzie.Końcówki szukaj na allegro bądź pytaj sie kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Albo kup wydech od jakiegoś crossa 125,poczujesz różnice napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Dzięki tak zrobie!!!A z końcówka postaram sie gdzieś poszukac myśle że 150zeta sie wyrobie?!Mam kolejne pytanko jest teraz załozona oponka 120.100.18 tylko jest chyba za szeroka mysle ze 110 bedzie odpowiedzia gdzie mozna dostac taka tylko chyba uzywke bo nowa pewnie cos koło 200zł jak by ktos miał jakies namiary bede wdzieczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Za szeroką masz tą oponke 120/100/18,załóż 110/90/18 ja na takiej jeżdze na DT i jest spoko,najlepsza by była 100/100/18,ale strasznie trudno dorwać taką gume.Najtańsza guma crossowa Mitas trzeba dać 130zł.Najlepiej kupować w hurtownii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Spoko przejezdzam czesto przez Dzierzoniów tam jest hurtownia jak dobrze pamietam ale za taki rozmiar 130??A Nie wiesz czasem gdzie mozna raczki kupic w miare wygodne i za rozsadna cene pasuje wymienic po wycierane sa troszke!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Własnie sprawdziłem w cenniku 110.100.18-197zł a na 90-187zł troszke kaski ale moze cos z uzywanych bo słyszłem ze za 70zł juz cos sie kupi jak radzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 U mnie w hurtowni HANDLOPEX są po 130zł oponka 110/90/18,a przód niedawono kupiłem i koleś sprzedał mi za 100zł,oczywiście wszystko nówki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 A gdzie ta hurtownia ;) ?? Coś musze wymyslic ale to juz nie dzis he!!Ale naj wazniejszy ten wydech skad go wziazc :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Własnie sprawdziłem w cenniku 110.100.18-197zł a na 90-187zł troszke kaski ale moze cos z uzywanych bo słyszłem ze za 70zł juz cos sie kupi jak radzicie??NIe kupij 110/ 100 bedzi za wysoka. Kup naleiej 100/100 a jak nie to 110/90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldobo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Mysle ze 110/90 bedzie oki!!Mam STRZAŁEK do Ciebie pytanko nie spadał Ci w mtx łancuch bo czesto sie zdaza albo spinka wystrzeli w kosmos ;) nie wiem moze przez to ze jest z tyłu nowa wieksza zebatka a z przodu troszke mniejsza niz orginał ale łancuch tez nowy nie wiem co juz zrobic moze lancuch zaluzny chyba ze da sie dokupic cos do podtrzymywania lancucha nie wiem sam zabardzo sie znie znam moze cos doradzisz albo ktokolwiek DZIEKUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Mysle ze 110/90 bedzie oki!!Mam STRZAŁEK do Ciebie pytanko nie spadał Ci w mtx łancuch bo czesto sie zdaza albo spinka wystrzeli w kosmos nie wiem moze przez to ze jest z tyłu nowa wieksza zebatka a z przodu troszke mniejsza niz orginał ale łancuch tez nowy nie wiem co juz zrobic moze lancuch zaluzny chyba ze da sie dokupic cos do podtrzymywania lancucha nie wiem sam zabardzo sie znie znam moze cos doradzisz albo ktokolwiek DZIEKUJE!!!Napnij lancuch i ustaw rowno kolo, bo jak jest pod katem wzgledem przedniej zebatki to lancuch nachodzi krzywo az w koncy spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 paweldobo napisał: Mysle ze 110/90 bedzie oki!!Mam STRZAŁEK do Ciebie pytanko nie spadał Ci w mtx łancuch bo czesto sie zdaza albo spinka wystrzeli w kosmos nie wiem moze przez to ze jest z tyłu nowa wieksza zebatka a z przodu troszke mniejsza niz orginał ale łancuch tez nowy nie wiem co juz zrobic moze lancuch zaluzny chyba ze da sie dokupic cos do podtrzymywania lancucha nie wiem sam zabardzo sie znie znam moze cos doradzisz albo ktokolwiek DZIEKUJE!!! Napnij lancuch i ustaw rowno kolo' date=' bo jak jest pod katem wzgledem przedniej zebatki to lancuch nachodzi krzywo az w koncy spada[/quote']Popisuje sie pod tym obiema ręcami a co do spinki to nie wiem jak ją masz założona ale musi byc załozona zaokragleniem w kierunku pracy łańcuha i wtedy powinno byc dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi