mairj Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Witam, znacie może kogoś, najlepiej w Warszawie kto dorabia tuningowe tarcze na zegary ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 siema, a do czego potrzebujesz?? ja mam do Horneta 600 niebieskie tarcze zegarów, nowe, nie używane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 siema, a do czego potrzebujesz?? ja mam do Horneta 600 niebieskie tarcze zegarów, nowe, nie używane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mairj Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Potrzebuję do VFR 800 2002r. białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 niestety ale, mam tylko do mojego Horneta, kiedyś sobie przy okazji innych części sprowadziłem z niemcowa i nie wykorzystałem, możesz spróbować na www.ebay.de poszukaćPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mairj Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jak Ci jeszcze potrzeba, to dorwałem gdzieś w niemcowie Polaka, który dorabia tuningowe tarcze zegarów do samochodów. Pewnie dorobi także do motocykla, bo to się robi chyba tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jak Ci jeszcze potrzeba, to dorwałem gdzieś w Austrii Polaka, który dorabia tuningowe tarcze zegarów do samochodów. Pewnie dorobi także do motocykla, bo to się robi chyba tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mairj Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dzięki, jesli możesz to daj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi