Engels Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Było o silnikach diesla w moto... Ale o tym chyba nie było... Tom znalazł coś takiego... http://hotnews.pl/arttechnika-167.html Co o tym sądzicie ? Aha, proszę pomińcie milczeniem słowo "motor" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 w ciągu kilku lat może stać się poważną konkurencją dla jednośladów spalinowych. Nie z takim wyglądem :) a co do wyglądu... wyglada jak rower, hamulce rowerowe aletarczowe... koła i amortyzatory tez tak wyglądaja :) kierownica taka jakas nijaka :/ do dupy jak moje dziecy czy wnuki bedą miały jezdzic na takich "cudach" a prawdziwe motocykle będą tylko w muz. i na starych filmach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Z racji mojego wieku pamietam rok chyba 1983 kiedy to poraz pierwszy zobaczyłem nowego Forda Sierrę. Myśle sobie- dramat! Jakieś zaokraglone krawędzie drzwi, wielka atrapa opasująca reflektory, kokpit jak w pojeździe kosmicznym.....nie przyjmie sie takie dziwadło... Teraz z perespektywy czasu widze że wiele dziwnych , awangardowych pojazdów porusza sie na codzień po naszych ulicach.Sądzę że takie pojazdy tez sie przyjmą pomimo tego że dzisiaj wydają się nam dziwne, brzydkie i niepraktyczne. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi