Skubi Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Witam!Czy ktoś z Was spotkał się z taką sztuką: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48277589 ?Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie opinie na temat tego moto. Nieco starszawe ale cena na moją kieszeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zalezy do czego chcesz uzywac tego sprzetu. Mialem kiedys Ts z tych lat. Byla mniej zaawansowana technicznie niz simson, zawieszeniowo simak tez lepszy :). Mysle ze ta kawka ma osiagi jak hmmm dt80 a z czesciami raczej trudno. Pozatym male skoki zawieszen w terenie to nie mila rzecz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 W terenie tym zabardzo nie posmigasz ... ale na ulice to czemu nie :) JA sie osobiscie nie spotkalem z tym "okazem" :) ale jak to jest 1981rok to ciekawe jak z czesciami ?? :? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ano własnie miałem napisać i zapomniałem - do lasu i na pole bym go brał.Ale chyba nie ma się co ładować w ten wehikuł czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Dość podobny do kawasaki KM 100 którego byłem posiadaczem niestety nieszczęśliwym do długo go nie posiadałem - kradzież po 2 dniach :P Taki jak ten : http://bikepics.com/kawasaki/km100/79/pics.asp kupiłem go za 400 zł w dość dobrym stanie lecz bez papierków ,słyszał ktoś może o tym sprzęcie kiedyś :?:[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi