Nitomen Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 witam moj kask integralny jest juz poniszczony czas na nowy ale zastanawiam sie nad integralem uvexa a kaskiem enduro i goglami dodam ze nie jezdze ostro w terenie bardziej turystycznie po asfalcie z predkosciami do 120 kazdy kask ma swoje zalety intergral cichy i cieply ale w letnie dni za cieply enduro z goglami przewiewny ale w zimne dni pewnie w nim zimno bo wiatr dmucha w twarz co wybrac na kask chcem wydac do 400 zl pozdro Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 nie ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ten dział ten, na samej górze tego działu masz przyklejony temat o kaskach miłej lektury moze cos znajdziesz dla siebie... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras111 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 jeśli głównie potrzebujesz kask do jazdy turystycznej po utwardzonych trasach to polecam tylko integralny. kaski do enduro z goglami fajnie wyglądaja jednak przy dłuższych trasach docenisz zalety kasku integralnego a szczygulnie w deszczu pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Leje po ryju wali deszczem po szyi i splywa pod kurtke... a gogle w momencie paruja i robi sie qpa a nie jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja jeżdżę w podobnym stylu co Ty i kupiłem integrala Airoh Krypton za 450zł (upust z 790). Dobrze się sprawuje, jest wygodny, nie podwiewa, tylko trochę głośny. Wolałbym szczękowca, ale kasa nie pozwala, tak więc ogólnie jestem z niego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepardek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ja w takich momentach zawsze proponuję jakiś kask supermoto czy crossoverowy.Do takich nalezy Airoh Tyger, Arai XD crossover (aka silver motard) czy też niektóre szybkowe nolany.Jak człowiek poszuka, to kupi tanio Tygera w niemczech np. Dla mnie to designerskie cudo i czegoś takiego właśnie szukam, bo przez krótką chwilę miałem styczność i bardzo mi go brakuje ^^ A Arai jest jeszcze lepszy, ale trudno o dobrą cenę. Jak na razie zadowolę się kaskiem crossowym, z goglami. Mówi się trudno. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Tyger jest extra i stoi ok 150 Euro u Szkopów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 slyszalem ze Nitro sa dobre uzywa ktos ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi