vpower Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A swoja droga czy ty vpower nie cierpisz na jakies rozdwojenie? U gory piszesz ze intruder to fajny motocykl a teraz taka walka...Moja ciemna strona jest włochata i wyje do ksieżyca. :) Ja w ogóle nie walczę. Po prostu przegaduję się i tyle. :) Taki charakter. Ciemna strona daje zać o sobie. :) U gory piszesz ze intruder to fajny motocyklJa bym nigdy w życiu nie powiedział, że Intruz jest nie fajny. Jak powiedziałem kiedyś mi także śnił się po nocach (jak nie wyłem do księżyca :D ). A jak widziałem zdjęcia z Intruder Treffen niedaleko Monachium to naprawdę było co podziwiać. Tak jak powiedziałem wcześniej padło na cruisery i tak już zostało. Powód - wygoda podróży i możliwość zapakowania dużej ilości bagażu. Jak się chcę wyszaleć to zamieniamy się z kumplem motocyklami i jeżdże VTXem. On to właśnie też miał Shadowe, o której nawet kumpel jeżdżący Valkyrie powiedział: "zwierze" po przejażdżce. Nie wiem czy miałeś taką możliwość ale jak tylko będziesz miał to przejedź się VTXem. Wrażenia są niesamowite: brutalna moc i naprawdę trzeba się trzymać kierownicy. Mówiąc ogólnie podoba mi się większość motocykli (szczególnie cruiser/ chopper) i nigdy nie byłem zwolennikiem jedynej słusznej marki (przez 3 lata ujeżdżałem Kawasaki VN 800 i złego słowa na ten motocykl nie powiem). Więc moja propozycja jest taka: nie przegadujmy się o sekundy bo jak już wspomniałem prowadzi to do nikąd.Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi