Bartekk Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Chciałbym wiedziec czy szparunki ze skuter debica nadają sie pod bezbarwny czy czasem pod jego wpływem nie rozmyją sie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Tego nie wiem. Ale ja sprzedaje szparunki do Junaka pod lakier jakby co to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Może byłbym zainteresowany napisz tylko jaka cena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Szparunki sprzedaje po 30zł za komplet. Więcej szczegułów moge wysłać Ci na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 [email protected] interesują mnie pojedyńcze w złotym kolorze. Ile by kosztowała przesyłka tego. Czekam na informacje Pozdrufki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Koszt przesyłko po wpłacie na konto wynosi 5zł za pobraniem 2 razy drożej bo 11-12zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi